- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Ewach możesz w programie Paint wkleić zdjęcie jedno obok drugiego i tak zrobić jedno szersze - i tak zamieścić
Magdaleona
Moja mała właśnie sobie zrobiła imperzkę... może pożegnalną Kopie, wali, przemieszcza się - czuję jakby za chwilkę miał się brzuch rozerwać.
Magdaleona
Może... dziś była u babci i obiecałam jej że następnym razem już zobaczy babcię a nie tylko usłyszy Pewnie chce jak najszybciej poznać rodzinkę ;D
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
To jest niesamowite Magdaleona, że ty już możesz tak powiedzieć i to jest całkiem realne. Jak ten czas leci! Dopiero co pokazywały nam się brzuszki i polowałyśmy na pierwsze kopniaczki (które raczej nie zasługiwały na to miano z racji delikatności).
Ta, pamiętam jak było przeszło 180 ni jak odnalazłam bb, a teraz.....
Powiem Wam szczerze, ze stracha miałam do początku 9 m-ca, bo obawiałam się pewnie, zeby donosić ciąże i zeby wszystko było ok. A teraz jakoś tak spokojniej podchodzę do tego. Wiem, że moze być teraz w każdej chwili, ale staram sie przyspieszać niczego. Mimo, ze moja mam wyladowała w szpitalu, ale staram sie nie denerwować.
Toć jak weszło to i jakoś wyjdzie, będzie bolało ale sobie poradzimy
Powiem Wam szczerze, ze stracha miałam do początku 9 m-ca, bo obawiałam się pewnie, zeby donosić ciąże i zeby wszystko było ok. A teraz jakoś tak spokojniej podchodzę do tego. Wiem, że moze być teraz w każdej chwili, ale staram sie przyspieszać niczego. Mimo, ze moja mam wyladowała w szpitalu, ale staram sie nie denerwować.
Toć jak weszło to i jakoś wyjdzie, będzie bolało ale sobie poradzimy
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: