reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy dziecka

A u mnie dzidzia chyba się inaczej przekręciła i w danym momencie co najwyżej czuję lekkie przelewanie.13-14 tygodniu czułam ruchy znacznie intensywniej.
Ale mam nadzieję, że niedługo znowu zaczną być bardziej intensywne.

reklama
A u mnie dzidzia chyba się inaczej przekręciła i w danym momencie co najwyżej czuję lekkie przelewanie.13-14 tygodniu czułam ruchy znacznie intensywniej.
Ale mam nadzieję, że niedługo znowu zaczną być bardziej intensywne.

u mnie też tak jest wcześniej dzidzia bardzo intensywnie się wierciła to teraz tylko takie smyranie czuję czasami i martwię się tym bo moi chłopcy byli bardziej aktywni ale z drugiej strony myślę sobie że może to dziewczynka i dlatego jest spokojniejsza no zobaczymy ;-):rofl2:

o teraz akurat zaczęła się dzidzia wiercić :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o teraz akurat zaczęła się dzidzia wiercić :laugh2:

Ja wczoraj odetchnęłam z ulgą. Cały tydzień prawie w ogóle nic nie czułam, do tego miałam bardzo napięty brzuch, a historia z Emy dodatkowo wpłynęła na mnie bardzo negatywnie.
Na szczęście wczoraj miałam prawie godzinę wiercenia i kopniaków także się uspokoiłam.

U mnie mniej więcej od tygodnia dzidzia daje o sobie znać :) Czasami odzywała się raz dziennie, czasami wcale. Wczoraj chyba ze trzy razy wyraźnie czułam jej wybryki. Dziś znowu się odezwała, więc mam nadzieję, że już każdego dnia będzie się z nami kontaktowała. Z początku czułam ją tylko wieczorami jak kładłam się już spać. Teraz pora nie ma już znaczenia. Daje o sobie znać kiedy ma ochotę :)

witam wszystkie kolezanki :) u mnie niestety tylko dwa razy poczulam jakby motyle w brzuszku 3 dni temu, a teraz cichosza :( teraz 18 tydzien mi leci, ale na usg ginekolog powiedziala mi ze z maluszkiem wszystko ok, tak wiec staram sie nie martwic i wyczekuje z niecierpliowscia mocniejszego kopniaczka od mojego aniołka. :-)

reklama
Do góry