eij
Fanka BB :)
Na szczęście moi rodzice dołożą jakby nam zabrakło pieniędzy, chociaż liczę że nie będę musiała prosić ich o pomocW moim mieście nie masz szans
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście moi rodzice dołożą jakby nam zabrakło pieniędzy, chociaż liczę że nie będę musiała prosić ich o pomocW moim mieście nie masz szans
Te dofinansowania są w mieście w którym podchodzisz do in vitro, czy w mieście w którym mieszkasz ?Ja właśnie się miło zaskoczyłam bo nie mamy jeszcze decyzji z miasta o przyznaniu dofinansowania a już nam policzyli badania ze zniżką. Wiec zamiast płacić 1200 zapłaciliśmy 740 [emoji16]
Tam gdzie jesteś zameldowanaTe dofinansowania są w mieście w którym podchodzisz do in vitro, czy w mieście w którym mieszkasz ?
Tam gdzie jesteś zameldowana
To już nie mam co liczyć na dofinansowanie, bo to mało miejscowość
W którym mieszkam... Na szczęście w lutym 2020 się zameldowaliśmy w Poznaniu i się łapiemy. A w sumie 5lat mieszkamyTe dofinansowania są w mieście w którym podchodzisz do in vitro, czy w mieście w którym mieszkasz ?
No brane pod uwagę są zapewne te większe miasta, więc moja maleńka miejscowość nie ma co liczyć na to..W którym mieszkam... Na szczęście w lutym 2020 się zameldowaliśmy w Poznaniu i się łapiemy. A w sumie 5lat mieszkamy
Wielka szkoda, że to nie jest jakoś województwami...No brane pod uwagę są zapewne te większe miasta, więc moja maleńka miejscowość nie ma co liczyć na to..
No szkoda, ale co zrobić..Wielka szkoda, że to nie jest jakoś województwami...