przykro miBeta wyszła 2,5, więc nie ma już się co łudzić.
Który to był transfer?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przykro miBeta wyszła 2,5, więc nie ma już się co łudzić.
ja niestety takich badań nie robiłam, nie pomogę.
Bardzo mi przykroBeta wyszła 2,5, więc nie ma już się co łudzić.
Drugi, czy macie dziewczyny jakieś wskazania co dalej robić, zarodki jeden był dobrej jakości, drugi bardzo dobrej, może jest coś nie tak z tą immunologia, albo ednometrium. Jakie badania powinna zrobić żeby to sprawdzić?przykro mi
Który to był transfer?
Dziewczyny często piszą o badaniach genetycznych pod kątem krzepliwości. Trombofilia. Ja ostatnio zrobiłam na własną rękę, by pokazać lekarzowi przed stymulacja.Drugi, czy macie dziewczyny jakieś wskazania co dalej robić, zarodki jeden był dobrej jakości, drugi bardzo dobrej, może jest coś nie tak z tą immunologia, albo ednometrium. Jakie badania powinna zrobić żeby to sprawdzić?
Immunologia ma swoich zwolenników i przeciwników. Są lekarze, którzy faszerują lekami/zastrzykami i tacy, którzy na immunologię nie chcą patrzeć.Drugi, czy macie dziewczyny jakieś wskazania co dalej robić, zarodki jeden był dobrej jakości, drugi bardzo dobrej, może jest coś nie tak z tą immunologia, albo ednometrium. Jakie badania powinna zrobić żeby to sprawdzić?
Czyli zarodki nie były genetycznie przebadane.Zarodki miałam z 3 dnia i jeden był 8- jakośc I-II, a drugi 6 jakośc I-II, więc chyba bardzo dobre. Badania dokładnego nie zlecaliśmy.
A możesz mi napisać jakie badania zarodkow masz na myśli? Te standardowe pga ?Immunologia ma swoich zwolenników i przeciwników. Są lekarze, którzy faszerują lekami/zastrzykami i tacy, którzy na immunologię nie chcą patrzeć.
Ale... ze swojej strony poleciłabym ci badanie zarodków - dla mnie to podstawa. A jeśli zarodki są w porządku, próbowałabym wyeliminować czynniki z powodu których mogło nie dojść do zagnieżdżenia.