reklama
Będzie dobrzeJa natomiast już jutro mam punkcje, 6 pęcherzyków to przy moim AMH dużo, mam nadzieję, że będzie więcej niż jedna komórka jajowa tak jak ostatnio
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Piękna ja byłam dziś powtórzyć, następna w poniedziałek.U mnie dzisiaj pierwsza beta 41 w 7dpt, w sobotę mam powtórzyć i sprawdzić przyrost. Testy pokazały bladziocha 5dpt. Czekamy dalej ️
Mi test blady wyszedł w 6 dpt. Dziś 8 i już wyraźna
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
8dpt. Beta 83,8 przyrost spory. Teraz niech czas leci do poniedziałku
Dziś dopadł mnie straszny ból gardła
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Trzymam kciuki za piękny kurnik ♥Ja natomiast już jutro mam punkcje, 6 pęcherzyków to przy moim AMH dużo, mam nadzieję, że będzie więcej niż jedna komórka jajowa tak jak ostatnio
Super, ja jutro powtarzam plus progesteron. Wczoraj wieczorem miałam brązowy śluz i już się wystraszyłam8dpt. Beta 83,8 przyrost spory. Teraz niech czas leci do poniedziałku
Wczoraj był 7dpt więc podobno może być jeszcze po implantacji... Którąś z Was też to spotkało?
Piękne gratulacje8dpt. Beta 83,8 przyrost spory. Teraz niech czas leci do poniedziałku
Ja miałam plamienie implantacyjne przy 2 transferze (też dość późno). Niewielkie ilości widoczne na papierze. Szybko ustąpiło. Odpoczywaj i obserwuj.Super, ja jutro powtarzam plus progesteron. Wczoraj wieczorem miałam brązowy śluz i już się wystraszyłam
Wczoraj był 7dpt więc podobno może być jeszcze po implantacji... Którąś z Was też to spotkało?
reklama
Podziel się: