Hejka. Ja miałam transfer 5.12 cały czas biorę progesteron. Badania mam zrobić dopiero 11.12 i 15.12Cześć Dziewczyny
Jestem tu nowa, po pierwszym transferze 5dnowej blastocysty 2.12
Czy Wam lekarz też kazał robić progesteron co 3 dni po transferze?
Zmartwiłam się trochę bo 2giego dnia miałam 22.5 a 5tego tylko 20 czyli na granicy
reklama
Jak sie czujesz po transferze? Jakieś bóle brzucha,plamienia?Hejka. Ja miałam transfer 5.12 cały czas biorę progesteron. Badania mam zrobić dopiero 11.12 i 15.12
marzycielko
Fanka BB :)
ja nigdy nie badałam progesteronu po transferze ale za to brałam po transferze 3xdziennie dopochwowo i doustnieCześć Dziewczyny
Zmartwiłam się trochę bo 2giego dnia miałam 22.5 a 5tego tylko 20 czyli na granicy
Devin
Ja mimo ze bralam dopochwowo to przy badaniach bety zawsze badałam progesteronja nigdy nie badałam progesteronu po transferze ale za to brałam po transferze 3xdziennie dopochwowo i doustnie
Devin
Moze lekarz chce sprawdzic poziom progesteronu i gdy bedzie za niski to poda ci progesteron w tabletkachCześć Dziewczyny
E
ewunia209
Gość
U mnie był w środęHej. Je też we wtorek mam transfer. Ale i dopiero we wtorek dowiem się czy mamy jakieś zarodek. Pobrano mi 20 jajeczek wiec mam nadzieje ze bedzie z czego wybierac Straszna nerwówka. Ogólnie nie trzeba być na czczo tylko dużo wody pić, pęcherz ma być pelniutki. Kiedy dokładnie transfer?
Jak się czujesz?U mnie był w środę
Jak zaproponowałam, że przy becie mogę progesteron zrobić to lekarz powiedział, żeby badania progesteronu nie robić, że duphaston i tak nie wychodzi w badaniach , to nie robiłam.ja nigdy nie badałam progesteronu po transferze ale za to brałam po transferze 3xdziennie dopochwowo i doustnie
reklama
Biorę też właśnie 3 razy dziennie doustnie i 2 dopochwowo, ale dziś mi lekarka podwoiła dawkę progesterone besins także mam nadzieję że poziom się podniesieja nigdy nie badałam progesteronu po transferze ale za to brałam po transferze 3xdziennie dopochwowo i doustnie
Dziewczyny, jak tu wytrzymać 10 dni bez testowania?
Podziel się: