reklama
E
ewunia209
Gość
Ja przyjmowałam Rekovelle i za każdym razem był piękny pęcherzyk dominujący nawet przy bardzo wysokim amh 25 mi tutaj o zwykłą stymulację owulacji. Do in vitro również przyjmowałam Rekovelle i miałam 28 komórek.
Jakie miałaś leki w drugiej procedurze ?ja przyjmowałam bemfola i menopur w trakcie stymulacji dochodził jeszcze trzeci zastrzyk ale nie pamiętam nazwy
1 stymulacja - 6 komrek tylko 3 dojrzale
2 stymulacja - 27 komorek, 17 dojrzalych
także dziewczyny nie martwice sie pierwsza procedura jak to mówią pierwsza procedura jest testowa bo lekarz nie wiem jak organizm i zarodki będą funkcjonować a w drugiej procedurze lekarz może podjąć działania które będą dla nas korzystniejsze
marzycielko
Fanka BB :)
takie same jak w pierwszej, nie pamiętaj czy zmieniona była dawka ale stymulacja trwała dłużej od pierwszej, przed druga stymulacja przez miesiac bralam antykoncepcje na wyciszenie jajnikowJakie miałaś leki w drugiej procedurze ?
Devin
Moderator
Ja robilam bo tego wymagali przed proceduraDziewczyny, czy przed stymulacją robiłyście usg piersi?
Niestety wyszły u mnie jakieś nieprawidłowości do konsultacji z onkologiem i boję się, że to opóźni rozpoczęcie procedury
Ja robiłam, ale z własnej chęci. Nikt mi nie mówił, że jest to konieczne przed procedurą.Dziewczyny, czy przed stymulacją robiłyście usg piersi?
Niestety wyszły u mnie jakieś nieprawidłowości do konsultacji z onkologiem i boję się, że to opóźni rozpoczęcie procedury
Sunflowerxxx
Ja nie robiłam.Dziewczyny, czy przed stymulacją robiłyście usg piersi?
hachette
Ja nie robiłam i żałuję, zrobiłam już będąc w ciąży, wyszła mi brzydka zmiana z którą muszę czekać do rozwiązania. Lepiej takimi rzeczami zająć się przed rozpoczęciem stymulacji, bo hormony itd mogą źle wpłynąć na ewentualne zmiany…Dziewczyny, czy przed stymulacją robiłyście usg piersi?
reklama
Podziel się: