reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
ja przyjmowałam bemfola i menopur w trakcie stymulacji dochodził jeszcze trzeci zastrzyk ale nie pamiętam nazwy
1 stymulacja - 6 komrek tylko 3 dojrzale
2 stymulacja - 27 komorek, 17 dojrzalych

także dziewczyny nie martwice sie pierwsza procedura :) jak to mówią pierwsza procedura jest testowa bo lekarz nie wiem jak organizm i zarodki będą funkcjonować :) a w drugiej procedurze lekarz może podjąć działania które będą dla nas korzystniejsze :)
Jakie miałaś leki w drugiej procedurze ?

Dziewczyny, czy przed stymulacją robiłyście usg piersi?
Niestety wyszły u mnie jakieś nieprawidłowości do konsultacji z onkologiem i boję się, że to opóźni rozpoczęcie procedury :(

Dziewczyny, czy przed stymulacją robiłyście usg piersi?
Niestety wyszły u mnie jakieś nieprawidłowości do konsultacji z onkologiem i boję się, że to opóźni rozpoczęcie procedury :(
Ja nie robiłam i żałuję, zrobiłam już będąc w ciąży, wyszła mi brzydka zmiana z którą muszę czekać do rozwiązania. Lepiej takimi rzeczami zająć się przed rozpoczęciem stymulacji, bo hormony itd mogą źle wpłynąć na ewentualne zmiany…

reklama
Do góry