Matko, przeczytałam omylnie, że od czwartej czekasz w labieod czwartej nie śpię czekam już w labie na badanie bety
Dzisiejszy:
Powodzenia. Niech BETA szybuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko, przeczytałam omylnie, że od czwartej czekasz w labieod czwartej nie śpię czekam już w labie na badanie bety
Dzisiejszy:
patrząc na kolejki, które zastaję gdy przychodzę 15 minut przed otwarciem, można podejrzewać, że niektórzy faktycznie xzekają tam od czwartejMatko, przeczytałam omylnie, że od czwartej czekasz w labie
Powodzenia. Niech BETA szybuje.
Tak mam inny zestaw z innymi dawkamiprzykro mi, a ma jakiś pomysł na te kolejną stymulację?
Jakimi lekami byłaś stymulowana?
KtórymiBardzo mi przykro. Miałaś krótki czy długi protokół?
Ja też pierwszy raz i też od razu na starcie problemy, bo stymulacja przebiegła idealnie, ale nie przetrwał żaden z zarodków. Oczywiście naiwnie myślałam, że będziemy należeć do tych szczęściarzy, którym uda się wszystko za pierwszym podejściem Jak to mówią, życie uczy pokory. No nic, trzeba poprawić koronę i iść dalejKtórymi
Mensinorm 150
Bemfola 300
I pierwszy raz w życiu
Ja przyjmowałam Rekovelle i za każdym razem był piękny pęcherzyk dominujący nawet przy bardzo wysokim amh 25.Którymi
Mensinorm 150
Bemfola 300
I pierwszy raz w życiu
ja przyjmowałam bemfola i menopur w trakcie stymulacji dochodził jeszcze trzeci zastrzyk ale nie pamiętam nazwyMensinorm 150
Bemfola 300
To moja pierwsza stymulacja wiec nie mam porównania
A
U was jakie i jak działa ?