@marzycielko to który to dc u Ciebie wypadnie (w ktorym dc wypada Ci transfer)?
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
21dc@marzycielko to który to dc u Ciebie wypadnie (w ktorym dc wypada Ci transfer)?
21dnia w pierwszym czy drugim cyklu po punkcji? Na jakiej podstawie został wyliczony ten 21 dzień?
marzycielko
Punkcja w maju, transfer w czerwcu21dnia w pierwszym czy drugim cyklu po punkcji? Na jakiej podstawie został wyliczony ten 21 dzień?
Nie wiem w jaki sposób lekarz wyliczył dzień transferu
Bolilol
wow! Co tu się wydarzyło! Dzwonili dzisiaj już z aktualizacją?Hej dziewczyny! Ja po wizycie, jajniki powiększone a wiec transfer odroczony. Przewidywany termin to pierwszy tydzien sierpnia.
Pobrano 29 komorek, 24 dojrzałe, zapłodnili 10 no i mamy 10 zarodków6 najwyższej klasy,4niższej ale rokują że jeszcze mogą wskoczyć na najwyższaDzisiaj 3 dobajestem w szoku
Wyszla anemia ale zawsze mialam za niskie zelazo i hemoglobinę wiec dostalam cos zeby unormować wyniki.
No i tyle
Devin
Moderator
Hej tak. Mamy 8 zarodkow zamrożone Teraz miesiac odpoczynek i koniec lipca/ poczatek sierpnia transfer pierwszegowow! Co tu się wydarzyło! Dzwonili dzisiaj już z aktualizacją?
Woow, to chyba sporo zarodków, prawda?Hej tak. Mamy 8 zarodkow zamrożone Teraz miesiac odpoczynek i koniec lipca/ poczatek sierpnia transfer pierwszego
marzycielko
tak, to bardzo dobry wynikWoow, to chyba sporo zarodków, prawda?
marzycielko
ja czekam na wynik progesteronu... mam nadzieje ze nie zrobi mi psikusa
reklama
Devin
Moderator
Tak w laboratorium mowili ze bardzo dobry wynik, w 3 dobie mielismy 10zaplodnilo sie wszystko.Woow, to chyba sporo zarodków, prawda?
Jak zaczynaliśmy procedurę w myślach modliłam sie o 4, chcemy miec dwojke dzieci i mysle pozytywnie ze uda sie za 1/2 transferem jak usłyszałam w sobote ze mamy 10 to troche bylam w szoku No i pozniej informacja ze 8.
Podjęliśmy decyzje ze reszte oddamy do adopcji
Podziel się: