reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Ja już po pierwszej wizycie. Przygotowania do punkcji rozpoczynam od 4 lipca. Jestem obstawiona lekami. Punkcja ok. 11 lipca. Potem chcemy wysyłać zarodki do badania. Transfer ok. 2 miesiące po punkcji. Uczę się czegoś nowego każdego dnia i powoli poznaję ten świat. To moje pierwsze podejście. Jestem pełna obaw ale mam też krztę nadziei.

reklama
@Blue1996 powtarzalas jeszcze betę? Jak sie czujesz? 🥰
hej, dziękuję ze pytasz 🥰
Czuje się bardzo dobrze, jedynie mam cały czas ból odcinka lędźwiego, tak to nic innego mi nie dolega 😊 bety już nie powtarzałam bo lekarz nie widział takiej potrzeby, czekam z niecierpliwością na USG (mamy się umówić w tygodniu między 19 a 25 czerwca)

Czuje się bardzo dobrze, jedynie mam cały czas ból odcinka lędźwiego, tak to nic innego mi nie dolega 😊 bety już nie powtarzałam bo lekarz nie widział takiej potrzeby, czekam z niecierpliwością na USG (mamy się umówić w tygodniu między 19 a 25 czerwca)
Ja w poniedzialek 8 dzien stymulacji i kontrola w klinice. Juz wtedy mi wyznaczy termin punkcji? Chcialabym w przyszlym tyg punkcję i w kolejnym transfer, moze to marzenie mi sie spełni 😂

W którym dniu cyklu miałaś transfer?

W którym dniu cyklu miałaś transfer?
w 19 dc
Ogolnie miałam kontrolę 11 dc, wtedy endometrium miało 4 mm ale bardzo ładna strukture, potem w 13 miałam kolejna kontrolę i miało już 8 mm, były hormony okołoowulacyjne więc zastrzyk z Eutrigu i w 19 dc transfer 😊
U nas cykl naturalny to był

Ja w poniedzialek 8 dzien stymulacji i kontrola w klinice. Juz wtedy mi wyznaczy termin punkcji? Chcialabym w przyszlym tyg punkcję i w kolejnym transfer, moze to marzenie mi sie spełni 😂
myślę, ze możesz poznać potencjalną datę punkcji, wszystko zależy od tego jak Ci rosną pęcherzyki
A jak sie czujesz ogolnie?

reklama
Do góry