Ja już po pierwszej wizycie. Przygotowania do punkcji rozpoczynam od 4 lipca. Jestem obstawiona lekami. Punkcja ok. 11 lipca. Potem chcemy wysyłać zarodki do badania. Transfer ok. 2 miesiące po punkcji. Uczę się czegoś nowego każdego dnia i powoli poznaję ten świat. To moje pierwsze podejście. Jestem pełna obaw ale mam też krztę nadziei.
reklama
Blue1996
Fanka BB :)
hej, dziękuję ze pytasz@Blue1996 powtarzalas jeszcze betę? Jak sie czujesz?
Czuje się bardzo dobrze, jedynie mam cały czas ból odcinka lędźwiego, tak to nic innego mi nie dolega bety już nie powtarzałam bo lekarz nie widział takiej potrzeby, czekam z niecierpliwością na USG (mamy się umówić w tygodniu między 19 a 25 czerwca)
Devin
Moderator
Ja w poniedzialek 8 dzien stymulacji i kontrola w klinice. Juz wtedy mi wyznaczy termin punkcji? Chcialabym w przyszlym tyg punkcję i w kolejnym transfer, moze to marzenie mi sie spełnihej, dziękuję ze pytasz
Czuje się bardzo dobrze, jedynie mam cały czas ból odcinka lędźwiego, tak to nic innego mi nie dolega bety już nie powtarzałam bo lekarz nie widział takiej potrzeby, czekam z niecierpliwością na USG (mamy się umówić w tygodniu między 19 a 25 czerwca)
W którym dniu cyklu miałaś transfer?hej, dziękuję ze pytasz
Blue1996
w 19 dcW którym dniu cyklu miałaś transfer?
Ogolnie miałam kontrolę 11 dc, wtedy endometrium miało 4 mm ale bardzo ładna strukture, potem w 13 miałam kolejna kontrolę i miało już 8 mm, były hormony okołoowulacyjne więc zastrzyk z Eutrigu i w 19 dc transfer
U nas cykl naturalny to był
Blue1996
myślę, ze możesz poznać potencjalną datę punkcji, wszystko zależy od tego jak Ci rosną pęcherzykiJa w poniedzialek 8 dzien stymulacji i kontrola w klinice. Juz wtedy mi wyznaczy termin punkcji? Chcialabym w przyszlym tyg punkcję i w kolejnym transfer, moze to marzenie mi sie spełni
A jak sie czujesz ogolnie?
Devin
Moderator
Czuje sie normalnie, od 4 dnia stymulacji czuje ze nieraz ciągną/kłują mnie jajnikimyślę, ze możesz poznać potencjalną datę punkcji, wszystko zależy od tego jak Ci rosną pęcherzyki
A jak sie czujesz ogolnie?
Blue1996
daj koniecznie jutro znać jak tam po wizycieCzuje sie normalnie, od 4 dnia stymulacji czuje ze nieraz ciągną/kłują mnie jajniki
reklama
@marzycielko jak się czujesz? Bierzesz już Clexane? To są zastrzyki? Znów zastrzyki?
Do kiedy je musisz wstrzykiwać?
Do kiedy je musisz wstrzykiwać?
Podziel się: