reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Kochana nie ma sie co martwić, ja też bardzo przeżyłam odroczenie transferu ale z perspektywy czasu wiem, jak bardzo organizm był zmęczony, przez ten miesiąc skupiłam sie na diecie i suplementach, odpoczęłam i czuje się gotowa na transfer 😊 poza tym czytałam badania, ze jednak FET daje większy odsetek ciąż niż ET także odpoczywaj i regeneruj się
Nie martwię się w ogóle :)
Tyle czasu już czekam na to moje dziecko więc pół miesiąca to wcale nie tak dużo :)

reklama
@marzycielko piękny wynik 😍😍 a jak się w ogóle czujesz po punkcji?

@Blue1996 super, że jest super 😁 teraz byle do piątku!!! 🫶✊

@Madame JS masz już wynik badań prenatalnych? Jak się czujecie? ♥️
Ogólnie czuje się dobrze, wiadomo że jajniki dają o sobie znać :) ale czuje się szczęśliwa czuje że z tych komórek uda nam się uzyskać bobasa a może nawet dwójkę ❤️

reklama
heeej witamy 🥰 trzymamy kciuki! Powiesz gdzie się leczycie? 😊
Invicta Gdynia. Nie robiłam rozeznania w klinikach, ta jest najbliżej miejsca zamieszkania wiec padło na ta. Nie mam porównania ale jestem zadowolona( jak narazie😃). Tydzień temu wizyta ze wszystkimi badaniami jakie mielismy zrobic, wyznaczenie daty podpisania dokumentów i stymulacji. Mam nadzieje, ze transfer tez bedzie w czerwcu bo jestem niecierpliwa 😅 a wy?

Do góry