reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Jest to zwykła wizyta w której lekarz powie ci jak wygląda procedura, zaleci badania które trzeba wykonać przed zaczęciem procedury :)
Nie ma się czego bac in vitro nie jest takie straszne 😛
dokładnie, jedynie czego uczy in vitro to cierpliwości - trzeba sie w nią uzbroić.
Ja też polecam grupę In vitro w Polsce na FB, jest tam mega dużo wiedzy w tym obszarze. I pytanie tutaj na forum, bo na dziewczyny zawsze można liczyć. ❤️

Mamy nadal 6 zarodków🩵🩷
4 bardzo dobre i 2 słabsze, które przetrzymamy do niedzieli i zobaczy co z nimi będzie✊

A miałyście/bedziecie mialy zapładniane 6 komórek czy wiecej? Nam lekarz powiedzial ze przy podpisaniu dokumentów mamy powiedziec ile chcemy,ze względu na moja endometriozę mozemy zaplodnic wiecej niz 6. No i statystycznie przy zapłodnieniu 6 komórek powstają zazwyczaj 1-2 zarodki..

reklama
A miałyście/bedziecie mialy zapładniane 6 komórek czy wiecej? Nam lekarz powiedzial ze przy podpisaniu dokumentów mamy powiedziec ile chcemy,ze względu na moja endometriozę mozemy zaplodnic wiecej niz 6. No i statystycznie przy zapłodnieniu 6 komórek powstają zazwyczaj 1-2 zarodki..
u mnie padła decyzja, że zapladniamy więcej niż 6 komórek, że względu na słabe nasienie męża. I z tego co mówił embriolog to zaplodnili 8 komórek, ale 2 tak jakby od razu odpadły, i zostało 6

Do góry