reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Ja już po wizycie. Mamy około 15-16 komórek. 😊 Punkcja w piątek o 8. Dzisiaj o 21 zastrzyk z Eutrigu i Decapeptyl.
Niestety też będziemy mieć transfer mrożony, bo mam trochę za wysoki progesteron. :/

reklama
Ja już po wizycie. Mamy około 15-16 komórek. 😊 Punkcja w piątek o 8. Dzisiaj o 21 zastrzyk z Eutrigu i Decapeptyl.
Niestety też będziemy mieć transfer mrożony, bo mam trochę za wysoki progesteron. :/
Ja też już po. U mnie z pęcherzykami bez zmian , doszło kilka nowych, ale te 8 są dominujące.
Dziś przyjmuję ovitrelle i eutrig.
W piątek muszę być w klinice o 9:00.

powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki aby wasze pęcherzyki były dojrzale <3
i powodzenia w wytrzymaniu bez jedzenia i picia - dla mnie to bylo najgorsze ;p
Dziękuję!! Bez jedzenia ogarnę, tyle że na pełnym wku...e będę 🫣😁 najwyżej mojemu się oberwie 🫣 - jakoś trzeba sobie radzić 😆gorzej bez picia, bo ja to lekko ze 3 l wody dziennie piję 🥹

reklama
Do góry