Madzialena.
Zaangażowana w BB
Badania w sensie krew, nie doprecyzowałam pewnie chcą sprawdzić, czy ewentualnie podać jakieś dodatkowe leki, albo odstawićJakie badania?
Ja mam zrobić betę 23 marca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badania w sensie krew, nie doprecyzowałam pewnie chcą sprawdzić, czy ewentualnie podać jakieś dodatkowe leki, albo odstawićJakie badania?
Właśnie obczaiłam, że ja też będę sprawdzać 23 marcaJakie badania?
A jakieś konkretne badanie krwi ?Badania w sensie krew, nie doprecyzowałam pewnie chcą sprawdzić, czy ewentualnie podać jakieś dodatkowe leki, albo odstawić
O, to ciekawe. W sumie nigdy nie słyszałam o żadnych badaniach po transferze oprócz bety... bo w sumie wszystko od tego zależy ;-)Badania w sensie krew, nie doprecyzowałam pewnie chcą sprawdzić, czy ewentualnie podać jakieś dodatkowe leki, albo odstawić
To ja przy świeżym tylko przed punkcją...A jakieś konkretne badanie krwi ?
Ja badałam tylko progesteron w 3 dniu od transferu
To jesteśmy trzy ;-) Ale ja mam najwięcej czekaniaWłaśnie obczaiłam, że ja też będę sprawdzać 23 marca
Widzisz, to ja mam dopiero w sobotę. Pewnie też progesteronA jakieś konkretne badanie krwi ?
Ja badałam tylko progesteron w 3 dniu od transferu
Czemu masz najwięcej czekania?To jesteśmy trzy ;-) Ale ja mam najwięcej czekania
Bo wydaje mi się, że miałam transfer najwcześniej (choć może chodzić o godziny;-)). A tak szczerze - zawsze mi się wydawało, że w PL beta jest o wiele wcześniej...Czemu masz najwięcej czekania?
Powinna być wcześniej bo po iui betę też się robi po 14 dniach a tam musi jeszcze dojść do zapłodnienia a zarodek masz starszy o te kilka dni, no ale takie mam zalecenia więc tego się trzymamBo wydaje mi się, że miałam transfer najwcześniej (choć może chodzić o godziny;-)). A tak szczerze - zawsze mi się wydawało, że w PL beta jest o wiele wcześniej...