reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

nawet nie wiesz jak potrzebowałam tego komentarza! Dziękuję 💕💕💕
Ja bardzo to przeżywałam, czytałam na forum właśnie o tym i dziewczyny pisały ze nie do konca to ma znaczenie, rozmawiałam z lekarzem mówił ze pacjentki miały wiele gorsze chciały juz oddawać te zarodki od nowa robić punkcję on przekonywał i były z tego dzieci !
Tym bardziej jak rozmawiałam z Embriolog to mi mówiła ze oni mrożą tylko takir które maja jakieś szanse jak widza ze nie maja szans to nawet nie mrożą ! Wiec głowa do góry masz DUŻO I ŁADNE ! ❤️

reklama
hej dziewczyny, wpadłam na chwile aby zobaczyć co u was słychać :)
super ze macie tak dużo zarodków :)
ja do niedzieli biorę antykoncepcje, czekam na miesiączkę i zaczynam stymulacje :) lekarz zmienił mi dawki leków i mówi ze trochę przetrzymamy ta stymulacje dłużej żeby jajeczka zdążyły dojrzeć i oczywiście moja głowa juz wariuje i boi sie żeby jajeczka nie okazały sie za "stare" po punkcji....
trzymam za was kuciuki i lece sie dalej resetować bo dobrze mi to robi :)

Nie mogę wstawić zdjęć. Mam wyniki.
Koncentracja i liczba 29.7 mln
W całym ejakulacie 207.8
Ruch progresywny 48.2
Ruch całkowity 50.9
Brak ruchu 49.1
Szybki ruch A 30.8 % w całym ejakulacie 63.9
Wolny ruch B 17.5% w całym ejakulacie 36.3
Ruch w miejscu C 0.8 % w całym ejakulacie 5.6
Brak ruchu typ D 14.6 w całym ejakulacie 102
Ocena morfologii 4 % w całym ejakulacie 8.3
Formy nieprawidłowe 96% w całym ejakulacie 199.5
Co sądzicie? 🥺
Przy iui był 1% teraz mamy 4 prawidłowe.

Pomożecie w interpretacji?

reklama
Do góry