reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Zwolnienie mi się kończy w niedzielę .(mam dobrego lekarza i wyprosiłam zwolnienie od transferu czyli 21 marca do 14 kwietnia. Bo niby miało być na pozbieranie się po ewentualnej porażce)
w poniedziałek mam wizytę na 15

Ostatnia edycja:
Robiłaś? Masz wyniki?
Robiłam...niestety pierwsze podejście nie udane 😔 Beta nawet nie drgnęła 0.1...a myślałam, że coś się dzieje, bo cały czas czułam takie dziwne uczucie w brzuchu. No nic odstawiłam już leki, czekam na okres, ma przyjść za kilka dni i znów zaczynam brac estrofem i wizyta u Pani Doktor w 10-13 dc...

Robiłaś? Masz wyniki?

Robiłam...niestety pierwsze podejście nie udane 😔 Beta nawet nie drgnęła 0.1...a myślałam, że coś się dzieje, bo cały czas czułam takie dziwne uczucie w brzuchu. No nic odstawiłam już leki, czekam na okres, ma przyjść za kilka dni i znów zaczynam brac estrofem i wizyta u Pani Doktor w 10-13 dc...
Przykro mi. Ile macie zarodków jeszcze?

reklama
Tylko dziwi mnie to, że nie kazała robić nam dodatkowych badań dlaczego to niepowodzenie...tylko od razu następne próba bez sprawdzenia niczego.
Ja w pierwszej procedurze miałam tylko jeden zarodek i po porażce zaczynaliśmy wszystko od nowa, z drugiej procedury było dwa dwa zarodki , dopiero drugi transfer po przebadaniu całej immunologii, obniżeniu TSH i prolaktyny się udał, dzisiaj mam wizytę

Do góry