reklama
Ja już długo biorę kwas foliowy, magnez i ostatnio trochę żelaza, Wit C dołożyłam.
Sama nie mogę w to uwierzyć. Jeszcze tylko sprawdzić czy rośnie. Ale jutro to chyba nie ma większego sensu, raczej w poniedziałek? Co sądzicie?
Sama nie mogę w to uwierzyć. Jeszcze tylko sprawdzić czy rośnie. Ale jutro to chyba nie ma większego sensu, raczej w poniedziałek? Co sądzicie?
Moje gratulacjeA to niespodzianka
6 dpt - 33,9
Jak korzystasz z banku, jeśli twoje komórki były dojrzałe, powinny ładnie się zapłodnić, wiem z autopsjiHej. Je też we wtorek mam transfer. Ale i dopiero we wtorek dowiem się czy mamy jakieś zarodek. Pobrano mi 20 jajeczek wiec mam nadzieje ze bedzie z czego wybierac Straszna nerwówka. Ogólnie nie trzeba być na czczo tylko dużo wody pić, pęcherz ma być pelniutki. Kiedy dokładnie transfer?
Bądź dobrej myśli.
marzycielko
Fanka BB :)
Transfer na cyklu sztucznym czy naturalnym?A to niespodzianka
6 dpt - 33,9
NaturalnymTransfer na cyklu sztucznym czy naturalnym?
Bolilol
Fanka BB :)
Super! Piękny wynik mam nadzieję, że obie będziemy pięknie rosły, ja wczoraj w 6dpt 36,40A to niespodzianka
6 dpt - 33,9
reklama
To jest chyba selekcja najlepszych plemników? Tak?Ja również mam już ustalony termin punkcji. We wtorek ten.wielki dzień zaproponowali nam nową metodę zapladniania. Fertile chip. Słyszałyście kiedyś o tym ? Co tym.sadzicie ?
Jeśli tak to my przy obu punkcjach to braliśmy
Podziel się: