reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Ja już długo biorę kwas foliowy, magnez i ostatnio trochę żelaza, Wit C dołożyłam.
😂
Sama nie mogę w to uwierzyć. Jeszcze tylko sprawdzić czy rośnie. Ale jutro to chyba nie ma większego sensu, raczej w poniedziałek? Co sądzicie?

Hej. Je też we wtorek mam transfer. Ale i dopiero we wtorek dowiem się czy mamy jakieś zarodek. Pobrano mi 20 jajeczek wiec mam nadzieje ze bedzie z czego wybierac 🙈🙉🙊Straszna nerwówka. Ogólnie nie trzeba być na czczo tylko dużo wody pić, pęcherz ma być pelniutki. Kiedy dokładnie transfer?
Jak korzystasz z banku, jeśli twoje komórki były dojrzałe, powinny ładnie się zapłodnić, wiem z autopsji 😉
Bądź dobrej myśli.

Ja również mam już ustalony termin punkcji. We wtorek ten.wielki dzień🙊 zaproponowali nam nową metodę zapladniania. Fertile chip. Słyszałyście kiedyś o tym ? Co tym.sadzicie ?

reklama
Do góry