Mayolin
Fanka BB :)
Ja 3-4 dni. Czułam nawet może nie ból, ale taki dziwny dyskomfort i brzuch miałam opuchnięty.Dziewczyny, długo dochodziłyście do siebie po punkcji ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 3-4 dni. Czułam nawet może nie ból, ale taki dziwny dyskomfort i brzuch miałam opuchnięty.Dziewczyny, długo dochodziłyście do siebie po punkcji ?
Ooooo, kochana@Avy @Bolilol za Wasze kropeczki
(Zdjęcie takie, bo cały dzień byłam turbo dętka ale nie mogłam odpuścić i stary po nocy mnie wiózł wiec nie dość, ze po ciemku to jeszcze w ruchu )Zobacz załącznik 1578260
ja miałam punkcję tydzień temu i nadal do siebie dochodzę. Punkcja była w poniedziałek, a od wtorku mam problemy z układem pokarmowym - ból brzucha (jelit), wzdęcie, inne problemy z tym związane.Dziewczyny, długo dochodziłyście do siebie po punkcji ?
A jesz wszystko normalnie? Mi zalecili dietę lekkostrawną, żadnego smażonego, pieczonego, nic! Jedyny wyjątek zrobiłam, żeby zjeść fryty za Bolilolkaja miałam punkcję tydzień temu i nadal do siebie dochodzę. Punkcja była w poniedziałek, a od wtorku mam problemy z układem pokarmowym - ból brzucha (jelit), wzdęcie, inne problemy z tym związane.
mi nic takiego nie zalecaliA jesz wszystko normalnie? Mi zalecili dietę lekkostrawną, żadnego smażonego, pieczonego, nic! Jedyny wyjątek zrobiłam, żeby zjeść fryty za Bolilolka
To mi właśnie tak nagadali. Ja bym miała wywalone, ale chłop pilnuje tego bardzo i jadłam do dzisiaj tylko gotowane filety z kurczaka, albo gotowane klopsiki, zupę jarzynową (ale bez pora i jakiś innych wzdymających), mało surowych rzeczy. Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale tylko Ci powtarzam Spróbuj sobie zrobić taką dietę to może poczujesz się lepiej.mi nic takiego nie zalecali
od samego czytania o diecie lekkostrawnej mi słaboTo mi właśnie tak nagadali. Ja bym miała wywalone, ale chłop pilnuje tego bardzo i jadłam do dzisiaj tylko gotowane filety z kurczaka, albo gotowane klopsiki, zupę jarzynową (ale bez pora i jakiś innych wzdymających), mało surowych rzeczy. Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale tylko Ci powtarzam Spróbuj sobie zrobić taką dietę to może poczujesz się lepiej.
Ugotuj sobie gar pomidorowej to Cię wyleczyod samego czytania o diecie lekkostrawnej mi słabo
już obalilam w zeszłym tygodniu w sobotę po transferze wylizywalam garUgotuj sobie gar pomidorowej to Cię wyleczy