reklama
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
U nas przyjąl się 1 zarodek ma 10 mm aktualnie, jeszcze nie widac echa, nastepna wizyta za 10 dni. Po drugim zarodku nie bylo sladu.
Avy
Dziękuję@Avy @Bolilol za Wasze kropeczki
(Zdjęcie takie, bo cały dzień byłam turbo dętka ale nie mogłam odpuścić i stary po nocy mnie wiózł wiec nie dość, ze po ciemku to jeszcze w ruchu )Zobacz załącznik 1578260
Cześć dziewczyny! Ja dopiero zaczynam swoją drogę z in vitro i mam takie pytanie. Jutro mam 6 dc i biorę o godzinie 10 rano ostatni z przepisanych do tej pory zastrzyków, a pierwszy monitoring mam pojutrze o 16. Jeśli lekarz przedłuży mi stymulację to będzie różnica w godzinach podaniach, a powinno być o tej samej porze. Co o tym myślicie? Nie ma szans na wcześniejszą wizytę..
E
ewunia209
Gość
Dziewczyny, długo dochodziłyście do siebie po punkcji ?
Avy
Ja się czułam generalnie dobrze. W dniu punkcji cały dzień przeleżałam i bolało mnie przy wykonywaniu różnych ruchów. Drugiego dnia już było znacznie lepiej, a później to już w ogóle dobrzeDziewczyny, długo dochodziłyście do siebie po punkcji ?
Madame JS
Właściwie wcale. Jedynie następnego dnia bolało mnie nieco przy chodzeniu. Wzięłam może 1 paracetamol przy całym procesie...Dziewczyny, długo dochodziłyście do siebie po punkcji ?
Devin
Ja odrazu po zabiegu moglabym isc do domu, ale trzeva bylo lezec 2-3 h. No i w domu juz normalnie. Troche czulam jajnikiDziewczyny, długo dochodziłyście do siebie po punkcji ?
reklama
marzycielko
ja tez czulam sie dobrze, nie bralam żadnych lekow przeciwbolowychDziewczyny, długo dochodziłyście do siebie po punkcji ?
Podziel się: