Tak zostały jeszcze 4 blastki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo mi przykroHej, u nas kiepskie informacje, z 4 zarodków (punkcja była w poniedziałek) dzisiaj (czwartek) został tylko 1, który w tym momencie ma 6 blastomerów. Jak i ten przestanie się rozwijać, to zostaniemy z niczym
czasami zdążają sie cuda ale bardzo rzadkoHejMoże Wy dacie mi jakaś informacje i postawicie na nogi … dziś mam 6dpt - beta >0,2 czy jest jeszcze szansa ze się podniesie ? Transfer blastocysty mrożonkimyśle ze szanse znikomeale może ktoś miał taki przypadek … nadal boli mnie brzuch i piersi ale to zapewne przez leki …
Duphaston
Estroferm
Cyclogest
rozumiem ze dzisiaj 3 dzień hodowli ?Hej, u nas kiepskie informacje, z 4 zarodków (punkcja była w poniedziałek) dzisiaj (czwartek) został tylko 1, który w tym momencie ma 6 blastomerów. Jak i ten przestanie się rozwijać, to zostaniemy z niczym
Musi dojrzeć, ponieważ ze względu na nasz wiek (39 i 40) oraz puste jajo płodowe z zeszłego roku (poronienie w 10 tyg. ciąży) będziemy badać genetycznie zarodek. Zeszłoroczne poronienie przeorało mnie psychicznie i chcę uniknąć transferu zarodka, który i tak nie będzie miał szans na prawidłowy rozwój.rozumiem ze dzisiaj 3 dzień hodowli ?
chcecie aby ten zarodek dojrzał do blastki ?
doskonale cie rozumiem była w takiej samej sytuacji dwa razy
ale pamiętaj ze wystarczy tylko jeden !
Nie wiem dlaczego nie pokazują mi się powiadomienia z tego wątku.@Avy jak Twoja dzisiejsza punkcja?