reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Trzymam kciuki za jak największą liczbę zarodków 🤗
U mnie równo po 4 tygodniach po łyżeczkowaniu zaczął się okres. Faktycznie jest mniej obfity. Do lekarza na kontrolę po zabiegu idę za tydzień.
A lekarz z kliniki zalecił odczekać 1 cykl przed kolejnym transferem. Troszkę mi szkoda, że kolejny miesiąc nam ucieka, ale cóż zrobić.
Przykro mi z powodu Twojej straty 🫂
Myślę, że lepiej posłuchać lekarza, stymulacja, transfer, ciąża, poronienie - trochę dużo w krótkim czasie, odpocznij fizycznie i psychicznie.

reklama
Może lepiej poczekać zeby po zabiegu wszysrko wróciło do normy 🙂 szkoda żebyście podeszli odrazu i np.sie nie uda z tego powodu😌 wiem ze to czekanie najgorsze bo sama teraz czekam na transfer ale juz ze względów finansowych☹️
nas tez blokują finanse :(
jeszcze sie cieszyłam ze bo pod koniec wrzesnia miał ruszyć program dofinansowania dla śląska i chciałam z tego skorzystać ale naszemu państwu sie nie spieszy i przełożyli termin startu ale nie wiadomo na kiedy....

nas tez blokują finanse :(
jeszcze sie cieszyłam ze bo pod koniec wrzesnia miał ruszyć program dofinansowania dla śląska i chciałam z tego skorzystać ale naszemu państwu sie nie spieszy i przełożyli termin startu ale nie wiadomo na kiedy....
juz sie dowiedziałam :) w połowie listopada maja być wyniki dofinansowania, oby tylko moja klinika sie zakwalifikowała, jeżeli tak to w listopadzie zrobimy badania immunologiczne a grudzień/styczeń transfer <3

Hej
:)
Może Wy dacie mi jakaś informacje i postawicie na nogi … dziś mam 6dpt - beta >0,2 czy jest jeszcze szansa ze się podniesie ? Transfer blastocysty mrożonki
:(
myśle ze szanse znikome
ale może ktoś miał taki przypadek … nadal boli mnie brzuch i piersi ale to zapewne przez leki …
Duphaston
Estroferm
Cyclogest

Hej
Może Wy dacie mi jakaś informacje i postawicie na nogi … dziś mam 6dpt - beta >0,2 czy jest jeszcze szansa ze się podniesie ? Transfer blastocysty mrożonki
myśle ze szanse znikome
ale może ktoś miał taki przypadek … nadal boli mnie brzuch i piersi ale to zapewne przez leki …
Duphaston
Estroferm
Cyclogest
Tez mialam taki wynik 6 dpt miesiac temu i niestety sie nie udało 😞
W klinice mi mowili ze 6dpt blastki beta powinna byc dwucyfrowa

Hej
myśle ze szanse znikome
Duphaston
Estroferm
Cyclogest
Chociaz czytając to forum sobie uświadamiam ze chyba wszystko jest mozliwe wiec dla pewności powtórz za dwa dni ✊🏻

Hej
myśle ze szanse znikome
Duphaston
Estroferm
Cyclogest

reklama
Do góry