marzycielko
Fanka BB :)
niestety ale ja tam nic nie widzeKiepsko mi wydrukowało ale może się doczytacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety ale ja tam nic nie widzeKiepsko mi wydrukowało ale może się doczytacie
niestety ale ja tam nic nie widze
może spróbuj dodać jako zdjęcie, a nie jako plikSzkoda ze pliku nie mogę dodać :/
Ja już po transferze. Dwa zarodki rozmrozily się poprawnie i je podano, co nawet widziałam na monitorku A co do samego wykonania, tak jak już dziewczyny mówiły tu na grupie, wygląda to jak zwykle badanie ginekologiczne, nic nie boli
Miałam asisted hatching i podany embryoglue.
wspanialeteraz sobie odpoczywaj trzymam ️️️niech się maluszki zadomawiają i zdrowo rosną ❤Ja już po transferze. Dwa zarodki rozmrozily się poprawnie i je podano, co nawet widziałam na monitorku A co do samego wykonania, tak jak już dziewczyny mówiły tu na grupie, wygląda to jak zwykle badanie ginekologiczne, nic nie boli
Miałam asisted hatching i podany embryoglue.
Tak, niech sie zadomowiawspanialeteraz sobie odpoczywaj trzymam ️️️niech się maluszki zadomawiają i zdrowo rosną ❤
Ps.a decyzja podania 2 zarodkow zależała od Was czy lekarza ?my mieliśmy w planie też podania dwóch jeśliby to od nas zależało. W w jednym z dokumentów wpisywaliśmy że dwa ale :/No u nas to ciężko z jednym będzie a gdzie 2
Jeszcze raz życzę pięknej bety!!I rosnijcie zdrowo!!!
generalnie nie macie tej żywotności mocno poniżej normy -1% zabrakło jeżeli dobrze widzę. Przed ivf za duzo już nie zdążycie zdziałać, ale na pewno warto zadbać o ogolną poprawę wyników, czyli suple w dłoń, dieta na stół i zdrowe nawyki koniecznieA teraz ?