reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama

Załączniki

• Screenshot_20231004-120433_Gallery.jpg
    Screenshot_20231004-120433_Gallery.jpg
    194 KB · Wyświetleń: 52
Ja już po transferze. Dwa zarodki rozmrozily się poprawnie i je podano, co nawet widziałam na monitorku ☺️ A co do samego wykonania, tak jak już dziewczyny mówiły tu na grupie, wygląda to jak zwykle badanie ginekologiczne, nic nie boli 😀
Miałam asisted hatching i podany embryoglue.

Ja już po transferze. Dwa zarodki rozmrozily się poprawnie i je podano, co nawet widziałam na monitorku ☺️ A co do samego wykonania, tak jak już dziewczyny mówiły tu na grupie, wygląda to jak zwykle badanie ginekologiczne, nic nie boli 😀
Miałam asisted hatching i podany embryoglue.
wspaniale😍😍😍😍teraz sobie odpoczywaj trzymam ✊✊✊️niech się maluszki zadomawiają i zdrowo rosną ❤
Ps.a decyzja podania 2 zarodkow zależała od Was czy lekarza ?my mieliśmy w planie też podania dwóch jeśliby to od nas zależało. W w jednym z dokumentów wpisywaliśmy że dwa ale :/No u nas to ciężko z jednym będzie a gdzie 2🙈
Jeszcze raz życzę pięknej bety!!💗💗💗I rosnijcie zdrowo!!!😍

wspaniale😍😍😍😍teraz sobie odpoczywaj trzymam ✊✊✊️niech się maluszki zadomawiają i zdrowo rosną ❤
Ps.a decyzja podania 2 zarodkow zależała od Was czy lekarza ?my mieliśmy w planie też podania dwóch jeśliby to od nas zależało. W w jednym z dokumentów wpisywaliśmy że dwa ale :/No u nas to ciężko z jednym będzie a gdzie 2🙈
Jeszcze raz życzę pięknej bety!!💗💗💗I rosnijcie zdrowo!!!😍
Tak, niech sie zadomowia 🧡
co do ilości nasz lekarz w trakcie zmienil zdanie, zgodził się na podanie 2 zarodkow, ale na kolejnym cyklu sztucznym. Czyli mialam najpierw punkcję i okres, kolejny cykl byl na odpoczynek, i w tym dopiero podaliśmy. Od razu powiedział, że w cyklu kolejnym bezpośrednio po punkcji, może podać jedynie jeden zarodek. Bo bylo wtedy za duże ryzyko nie przyjęcia się zarodka przez slabe endometrium.

reklama
Do góry