nie robiłaś badania kariotypu?to nie wszyscy lekarze wymagają tego badania?odnośnie stymulacji to lekarz mowil nie wiem czy do niej nawiązując ale wspomniał że na wizytę umówić się w połowie cyklu
to nie jest przed okresem a raczej okoloowulacyjny czas ,dodał że po wyświetleniu wszystkich wyników na portalu pacjenta
Masz rację nigdy człowiek nie będzie w 100%zadowolony z danego lekarza czy też kliniki ale ja naprawdę kieruje się rozsądkiem nie wariuje nie jest to przelew z mojej strony złości (nie jest aż tak źle
)ale moim zdaniem biorąc pod uwagę chociażby guza -żeby nie skontaktować się z pacjentka ??to nawet na NFZ robiąc wyniki a w nich nieprawidloslwosci -odrazu dzwonią o zgłoszenie się do lekarza rodzinnego a tu nic
myslę że mam prawo się tak czuć zaniedbana że strony lekarza tym bardziej tu nie chodzi o jakiś tam byle jaki zły czynnik (choc żaden nie jest nie ważny)ale o poważna sprawę jak guz ,zle wyniki nasienia myślę że to są podstawy do tego aby lekazrz sam widząc te wyniki chciał skontaktować się z pacjentem...
No nic muszę tam zadzwonić jutro jeszcze raz prosząc sama o wizytę.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź