reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Melduje moje testowe obserwacje 😂
4dpt rano na pinku biel,
Po południu mnie podkusiło i na facelle z Roska widać cień cienia. Ale taki, że nawet mój mąż widział.. Testowa? Się okaże 😁

Dzisiaj tylko 2x uslyszlam, że już pora na kolejne dziecko 💪💪💪

No ***** kocham ten takt.!.

PS... Kogoś jeszcze tak boli dzisiaj głowa? No nie mogę wytrzymać..

4dpt rano na pinku biel,
Po południu mnie podkusiło i na facelle z Roska widać cień cienia. Ale taki, że nawet mój mąż widział.. Testowa? Się okaże 😁

To jutro rano moze bedzie wyraźniejszy 😍

4dpt rano na pinku biel,

Domagam się zdjęcia cienia cienia, jak nie tutaj to na wątku kreskowym! 😁

Domagam się zdjęcia cienia cienia, jak nie tutaj to na wątku kreskowym! 😁
w śmieciach już wyniesiony. Żeby nie kusił i nie było podglądania co 5min 😂 😂 😂

Mój mąż jest bardzo... ślepy... na cienie 😂 a tu widział. Jutro rano zrobię. Raczej już się nie nastawiamy na ciążę..

Czy któraś z Was pobolewał trochę brzuch nisko? Nie boli mnie cały czas, ale chwilami, jakbym miała dostać miesiączki. Trochę mnie to stresuje.

Moje cienie.. 5dpt

Załączniki

• 16f62973-9b9a-428a-9cbe-db4f4906fb30.jpeg
    16f62973-9b9a-428a-9cbe-db4f4906fb30.jpeg
    57,4 KB · Wyświetleń: 78
  • f6330daa-14fe-4587-ac9c-b994d45f72c7.jpeg
    f6330daa-14fe-4587-ac9c-b994d45f72c7.jpeg
    39 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry