reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Pewnie w niektórych miejscach można sobie poleżeć ;-)
Ale generalnie nie trwa to o wiele dłużej niż cytologia... Za to można sobie wszystko podejrzeć na ekranie.
nie wiem czemu myślałam, że to trwa dłużej. W sensie nie, że jakoś długo, ale po prostu nie spodziewałam się, że to jest takie hop i już 😅

reklama
Nie do mnie pytanie, ale mogę zdradzić 2 sposoby na udany transfer (no, udany przynajmniej do 10 vel 23 tygodnia...) ;-)
Opcja 1: chodziłam normalnie do pracy i żyłam jak wcześniej.
Opcja 2: wzięłam tydzień wolnego ;-)
Wole chodzic do pracy to mi szybciej zleci i nie bede myslec, jak ma sie udać to sie uda😌w sumie to czwartek piatek praca i po pracy sie zacznie odliczanie do poniedzialku rano, bo wtedy pojde na krew😁 bylismy na obiadku teraz jade lezec i ogladac netflixa😎

Do góry