- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
iza super Karolcia zasuwa normalnie bomba
PS.pochwal się jak wrzuciłaś filmik
PS.pochwal się jak wrzuciłaś filmik
Dzięki dziewczyny! Oto instrukcja którą dała mi koleżanka z majówek:
"Zacznijmy od tego czy masz zainstalowany na komputerze program Picasa. Jeśli nie to ściągasz go sobie z tej strony (jest na dole)
Więcej, więcej, więcej
potem zakładasz sobie na Picasa album jeśli dobrze pamietam to robi się to u góry prawej strony.
Ja wgrywam film z aparatu na pulpit i potem jak otwieram Picasa to film sam mi sie przenosi do tego programu
Potem zaznaczam ten film przez kliknięcie. tak że jest w niebieskiej ramce i klikam na przycisk na dole strony z napisem "album zdjęć" Zgrywanie trwa dość długo więc trzeba uzbroić sie w cierpiwość. Jak już się zgra to kopiuję link i wklejam na BB"
Może tym sposobem wszystkie będziemy mogły chwalić się naszymi pociechami :-)
Buba szkoda że nie mozesz zobaczyć:sick:
Joaśka Karolcia uwielbia coś mieć w buzi
"Zacznijmy od tego czy masz zainstalowany na komputerze program Picasa. Jeśli nie to ściągasz go sobie z tej strony (jest na dole)
Więcej, więcej, więcej
potem zakładasz sobie na Picasa album jeśli dobrze pamietam to robi się to u góry prawej strony.
Ja wgrywam film z aparatu na pulpit i potem jak otwieram Picasa to film sam mi sie przenosi do tego programu
Potem zaznaczam ten film przez kliknięcie. tak że jest w niebieskiej ramce i klikam na przycisk na dole strony z napisem "album zdjęć" Zgrywanie trwa dość długo więc trzeba uzbroić sie w cierpiwość. Jak już się zgra to kopiuję link i wklejam na BB"
Może tym sposobem wszystkie będziemy mogły chwalić się naszymi pociechami :-)
Buba szkoda że nie mozesz zobaczyć:sick:
Joaśka Karolcia uwielbia coś mieć w buzi
Wgrałam jeszcze jeden filmik (tamten wykasowałam, ale już wgrywam na nowo)
Taniec Karolinki zakończony spektakularnym upadkiem
Picasa Web Albums - Iza - FILMIKI
Taniec Karolinki zakończony spektakularnym upadkiem
Picasa Web Albums - Iza - FILMIKI
Rybcia_21
Dzięki Iza właśnie doszłam do tego gdzie Ty wstawiasz ten filmik ale ja niestety nie moge przerzucić filmiku na kompa.Buuuuuuuu
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A ja też nie mogę otworzyć jakiś błąd wyskakuje:-(
reklama
Rybcia_21
vici możliwe że iza usunęła filmik dlatego jest błąd.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: