reklama
Goździczek
18 czerwca 2007
HEHE, MIłO POCZYTAć żE TO NIE TYLKO MóJ DZIDZIUS TAKI MAłY ROZRABIAKA W BRZUCHU ) gdzies wyczytałam ze niby od 27 tygodnia mniej sie rusza, ja mam juz 30 na karku i mam wrazenie ze wierci sie coraz bardziej ale to piekne uczucie ja sie bardzo ciesze jak mnie kopie , mogłabym sie wpatrywac godzinami w mój brzuszek jak sie rusza i wyobrażam sobie wtedy go tam w środku jakie on to ruchy wykonuje
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Monia-moja mala ma juz stale pory wariowania, zawsze po jedzonku. Okolo 11, potem okolo 2-3, 4-5, no a najbardziej to wieczorem-to juz jest gimnastyka na maxa, wystawia cale czesci ciala, ale jakos nie moga nigdy zgadnac czy to nozka czy raczka. Raz zdazyla sie glowka-to jestem pewna, az cieplo poczulam pod reka-super uczucie :-)
no to ja mam tak samo. Stale pory, z regoly rano pomiedzy 8 a 10 jakos tak bo wtedy jestem po sniadanku i potem w poludnie a na wieczor jak leze i ogladam telewizje to wariuje . Ja nie musze zgadywac czy to nozka czy raczka bo moja juz od dawna ma gowke na dole a nozki pod moimi piersiani wiec czuje jak je napina a jak cos sie rusza "wokolo pepka "czy nizej to wiem ze to raczki czy glowka. Najdziwniejsze dla mnie jest jak mnie puka w odbyt od srodka, takie to dziwne uczucie...
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Mnie tez puka w odbyt, heheh. No i jeszcze czasem tak jakby w plecy ale to nic nie boli, tylko czuje jak sie kotek przeciaga i wyciaga, hehe.
A Piotruś nie ma żadnych stałych pór szaleństw - robi to prawie na okrągło :-)
Nasuwa na wszystkie strony - głowę wystawia koło pępka przynajmniej raz dziennie (mój mały obcy ), kopytkami też nieźle boksuje. Oj, da nam popalić...
Nasuwa na wszystkie strony - głowę wystawia koło pępka przynajmniej raz dziennie (mój mały obcy ), kopytkami też nieźle boksuje. Oj, da nam popalić...
A
agik25
Gość
Hmmm to dlaczego ja jeszcze nie rozróżniam czy dostanę nóżką czy z główki?
Mój Wojtuś skacze sobie o różnych porach dnia ale ja tylko takie wybrzuszenia widzę, ale nic wyraźniej, żadnej rączki czy nóżki :-( Może jakiś mały ten nasz urwis jedziemy w przyszłym tyg na usg to się okaże.
Mój Wojtuś skacze sobie o różnych porach dnia ale ja tylko takie wybrzuszenia widzę, ale nic wyraźniej, żadnej rączki czy nóżki :-( Może jakiś mały ten nasz urwis jedziemy w przyszłym tyg na usg to się okaże.
reklama