reklama
Anastazja1
czekamy na?
Ja mojemu dziecku z witamin podaje DEWIKAP 3 kropelki
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Agus mam na witamince D napisane ze normalnie 5 kropelek, ale w dzien kiedy nie ma slonca i zostaje sie z dzieckiem w domu a ma bardzo jasna karnacje to zalecaja dac 8-10 kropelek a w 5 kropelkach jest 33% dziennego zapotrzebowania-5 nanogram(chyba) raz jeszcze moge napisac ze co kraj to obyczaj...tutaj nie zaleca sie zadnych innych witaminek....a w Polsce natomiast nie podaje sie do 3 miesiaca witaminki K.
Wiec co tu powiedziec
Wiec co tu powiedziec
Anastazja1
czekamy na?
pAULINAANNA TO CHYBA TROCHE ZA DUZO TYCH KROPELEK
Anastazja1
czekamy na?
Pytalas Lekarza..?
Anastazja1
czekamy na?
Ilosc Kropli Podaje Sie W Zaleznosci Od Wieku Dziecka Ale Przed Uprzednim Kontaktem Z Lekarzem,,,,,ja Tak Uwazam
PaulinaAnna
Tak pytalam sie lekarza, moim dzieckiem opiekuja sie dwie lekarki...a dwie dlatego ze jedna moze nie dostrzec czegos co druga i to one mi doradzaja co i jak mam postepowac z dzieckiem. Natomiast jest tutaj tzw. biuro konsultacyjne gdzie chodzi sie z dzieckiem na szczepienia i badania itp. i kazda matka jaka spotykam daje tak samo witaminke
Jesli chcesz to zeskanuje opakowanie od witaminki D, i sama bedziesz mogla to przeczytac-po uprzednim przetlumaczeniu z niderlandzkiego
Jesli chcesz to zeskanuje opakowanie od witaminki D, i sama bedziesz mogla to przeczytac-po uprzednim przetlumaczeniu z niderlandzkiego
gufi
Paulina - ta wit. D pewnie jest inna niz w Polsce i dlatego jest takza roznica w ilosci kropelek
reklama
Podziel się: