reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Loja jak dziś sie miewa Mateuszek?

u nas pobyt przymusowy w domu trwa,zapalenie ucha bez temperatury i katar

zdrówka wszystkim ale nam sie pochorowało po tym przedszkolu
Cóż zęby zacisnąć i wytrwać ten rok

O kurka ile dzieci choruje....i nie tylko dzieci
Ja dopiero dzis czuje sie lepiej a w poniedzialek do pracy....Maciej wyszedl sam z kataru ..byl na syropakach i witC. ZE mna nieco gorzej bo mam katar i bole glowy i gucio moge brac tylko mleko z miodem i sok malinowy.....ehhh jakos musze ptzetrwac
Buziaki dla Was i dzieciaczkow

Duzo zdrowka dla chorowitkow...
My choc nie chetnie dolaczamy do tego grona. Stas jak zawsze ma zapalenie krtani. Tym razem dopadlo nas w Polsce, tym razem trafilismy do szpitala. Najgorsze jest to ze jak jechalismy do szpitala to mial tylko szczekajacy kaszel, a po badaniach(Stas ma uraz do bialego fartucha i nawet przy osluchiwaniu klatki piersiowej wrzeszczy), a potem po wkluwaniu wenflonu stan sie nieco pogorszyl, bo powstaly nawet obrzeki na strunach glosowych....ech ta pogoda.. mam nadzieje ze teraz w IRL szybko dojdzie do siebie.

Ostatnia edycja:
U Matiego dalej gorączka, i co najgorsze bardzo wysoka, wymioty ustąpiły w miare pije i siusia tylko nic nie je. Jak dostaje gorączki odrazu zaczyna jęczeć - aż mi się serce kraje jak tego słucham. Leży i powtarza ała jak si ego pytam gdzie boli pokazuje prawie całe ciałko. Najgorsze są noce, z piątku na sobote już prawie jechaliśmy do szpitala miał wysoką tempkę i Ałakał i raz zwrócił. czopki i okłady zbytnio nie pomagały. W sobotę z rana wezwaliśmy lekarkę stwierdziła lekko zaczerwienione gardziołko i dużo flegmy, jak tempka nie ustąpi kazała podać zastrzyki Neloren, niestety musieliśmy dać.
Mati cały czas jedzie na czopkach przeciwgorączkowych , doustnie zwraca. Dziewczyny czy czopki mogą tak mocno podrażnić pupkę zeby Mateuszek zrobił kupkę z krwią :confused:
Narazie tylko raz zrobił , bo od dwóch dni ma problem z wypróżnieniem .

Ojej zdróweczka dla Naszych malusich chorowitków :tak: .. wieeeeleeee !!!!!

Loju wiesz wydaje mi sie ze moze ... ale najlepiej pogadaj z lekarzem ... :tak:

a my po wizycie u logopedy ... mamy zalecone ćwiczenia ... za 2 miesiące kontrola .. nie jest źle ale nie bardzo mogła co kolwiek sprawdzic bo młody sie "zawstydzil" i z badania nici :sorry2:

reklama
Duzo zdrowka dla wszystkich chorowitkow!! Malych i tych nieco wiekszych:tak:

Bylam dzis w przychodni dzieciecej po recepty a tam pustki. Przyjmowalo dwoch lekarzy a w poczekalni nikogo. Wiec albo tylko nasze dzieci choruja, albo leczy sie je na wlasna reke:confused: (ja nie bylam u lekarza z Pauli katarem)

Do góry