reklama
U nas 40 st. gorączki bóle brzuszka i siusiaczka narazie diagnozy brak, lekarka do bani, zamówilismy wizytę prywatnie do domku. Zobaczymy co powie, bo tamta jedynie umyła rece i dała skierowanie do szpitala. A więc nachodziliśmy się do przedszkola
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Ojej duzo duzo zdrówka dla chorowitków .. aby szybko mineło i mogli wrócić do przedszkoli
a u Nas odwrotnie ... Dawid tryska zdrowiem, ale za to ja od dzisiaj antybiotyk ... 2 tygodnie temu dostałam zastrzyk na pogotowiu (pisalam Wam o tym) do dzisiaj mnie mega boli i to coraz bardziej ... dzisiaj bylam u lekarza okazalo sie ze uszkodzili mi nerw i wdalo sie zapalenie ... jak do tygodnia nie przejdzie przechodze na zastrzyki ... super ... ledwo chodze, siedze a w sobote wesele ...
a teraz mykam do lozka ... bo mnie glowa zaczyna bolec ... rewelacja ... boli mnie glowa i dupa ;-)
kolorowych i dobranoc
a u Nas odwrotnie ... Dawid tryska zdrowiem, ale za to ja od dzisiaj antybiotyk ... 2 tygodnie temu dostałam zastrzyk na pogotowiu (pisalam Wam o tym) do dzisiaj mnie mega boli i to coraz bardziej ... dzisiaj bylam u lekarza okazalo sie ze uszkodzili mi nerw i wdalo sie zapalenie ... jak do tygodnia nie przejdzie przechodze na zastrzyki ... super ... ledwo chodze, siedze a w sobote wesele ...
a teraz mykam do lozka ... bo mnie glowa zaczyna bolec ... rewelacja ... boli mnie glowa i dupa ;-)
kolorowych i dobranoc
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Moniqa - wspolczuje :-( zdrowiej szybko!
Dla wszystkich maluszkow DUZO ZDROWIA! chyba niestety musimy sie do tych przedszkolnych chorob przyzwyczaic
Dla wszystkich maluszkow DUZO ZDROWIA! chyba niestety musimy sie do tych przedszkolnych chorob przyzwyczaic
Doszły nam wymioty , zwracał całą noc teraz też niestety wymiotuje, dostaliśmy skierowanie na zastrzyki hamujące wymioty i nawadniające , temp dalej 39 z kreskami. Więc u nas niewesoło
Pozdrawiam i dużo zdrówka dla pozostałych maluszków
Pozdrawiam i dużo zdrówka dla pozostałych maluszków
podobno rotawirus, tylko że bez biegunki. Ale zaczynał się cokolwiek dziwnie, bólem brzuszka po lewej stronie tak z boku i problemu z siusianiem póżniej dopiero tempka a w nocy już silne wymioty i wysoka temperatura w badaniu moczu aceton, leukocyty i białko, od kilku godzin nie zwraca ale tak na wszelki wypadek przepisała mu zastrzyk na powstrzymanie wymiotów jeśli znowu wystąpią - wtedy mam lecieć do przechodni i muu zapodać.
Podawałyście może lek o nazwie Metoclopramidum 0,5%- przeciwwymiotny
Podawałyście może lek o nazwie Metoclopramidum 0,5%- przeciwwymiotny
reklama
Podziel się: