reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
U nas 40 st. gorączki bóle brzuszka i siusiaczka narazie diagnozy brak, lekarka do bani, zamówilismy wizytę prywatnie do domku. Zobaczymy co powie, bo tamta jedynie umyła rece i dała skierowanie do szpitala. A więc nachodziliśmy się do przedszkola:no:

Oj, szybko to przedszkole 'wychodzi':no:
Paule tez cos bierze- ma katar i stan podgoraczkowy, jutro zostaje w domu:-(

Gorace usciski dla wszystkich chorowitkow!

Ojej duzo duzo zdrówka dla chorowitków .. aby szybko mineło i mogli wrócić do przedszkoli :tak:

a u Nas odwrotnie ... Dawid tryska zdrowiem, ale za to ja od dzisiaj antybiotyk :sorry: ... 2 tygodnie temu dostałam zastrzyk na pogotowiu (pisalam Wam o tym) do dzisiaj mnie mega boli i to coraz bardziej ... dzisiaj bylam u lekarza okazalo sie ze uszkodzili mi nerw i wdalo sie zapalenie :eek: ... jak do tygodnia nie przejdzie przechodze na zastrzyki :sorry: ... super ... ledwo chodze, siedze a w sobote wesele :sorry: ...

a teraz mykam do lozka ... bo mnie glowa zaczyna bolec ... rewelacja ... boli mnie glowa i dupa :-D;-)

kolorowych i dobranoc :tak:

Doszły nam wymioty , zwracał całą noc teraz też niestety wymiotuje, dostaliśmy skierowanie na zastrzyki hamujące wymioty i nawadniające , temp dalej 39 z kreskami. Więc u nas niewesoło :no:
Pozdrawiam i dużo zdrówka dla pozostałych maluszków

Ojej dużo zdrówka dla Wszystkich dzieciaczków:tak:

Moniqa Tobie też zdrówka:tak:

Loja i co z Matim:confused:

U nas też choroba, dzieciaki mają wirusowe gardła ( na szczęscie na razie bez antybiotyku),a ja niestety na antybiotyku wylądowałam.

podobno rotawirus, tylko że bez biegunki. Ale zaczynał się cokolwiek dziwnie, bólem brzuszka po lewej stronie tak z boku i problemu z siusianiem póżniej dopiero tempka a w nocy już silne wymioty i wysoka temperatura w badaniu moczu aceton, leukocyty i białko, od kilku godzin nie zwraca ale tak na wszelki wypadek przepisała mu zastrzyk na powstrzymanie wymiotów jeśli znowu wystąpią - wtedy mam lecieć do przechodni i muu zapodać.
Podawałyście może lek o nazwie Metoclopramidum 0,5%- przeciwwymiotny

reklama
Loja ja biore metacroplamidum przy atakach ... u mnie On pomaga przy wymiotach, ale ja u dzieci nie mam pojecia
ZDRÓWECZKA!!!!

Do góry