reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
U nas 40 st. gorączki bóle brzuszka i siusiaczka narazie diagnozy brak, lekarka do bani, zamówilismy wizytę prywatnie do domku. Zobaczymy co powie, bo tamta jedynie umyła rece i dała skierowanie do szpitala. A więc nachodziliśmy się do przedszkola:no:

Oj, szybko to przedszkole 'wychodzi':no:
Paule tez cos bierze- ma katar i stan podgoraczkowy, jutro zostaje w domu:-(

Gorace usciski dla wszystkich chorowitkow!

Ojej duzo duzo zdrówka dla chorowitków .. aby szybko mineło i mogli wrócić do przedszkoli :tak:

a u Nas odwrotnie ... Dawid tryska zdrowiem, ale za to ja od dzisiaj antybiotyk :sorry: ... 2 tygodnie temu dostałam zastrzyk na pogotowiu (pisalam Wam o tym) do dzisiaj mnie mega boli i to coraz bardziej ... dzisiaj bylam u lekarza okazalo sie ze uszkodzili mi nerw i wdalo sie zapalenie :eek: ... jak do tygodnia nie przejdzie przechodze na zastrzyki :sorry: ... super ... ledwo chodze, siedze a w sobote wesele :sorry: ...

a teraz mykam do lozka ... bo mnie glowa zaczyna bolec ... rewelacja ... boli mnie glowa i dupa :-D;-)

kolorowych i dobranoc :tak:

Doszły nam wymioty , zwracał całą noc teraz też niestety wymiotuje, dostaliśmy skierowanie na zastrzyki hamujące wymioty i nawadniające , temp dalej 39 z kreskami. Więc u nas niewesoło :no:
Pozdrawiam i dużo zdrówka dla pozostałych maluszków

Ojej dużo zdrówka dla Wszystkich dzieciaczków:tak:

Moniqa Tobie też zdrówka:tak:

Loja i co z Matim:confused:

U nas też choroba, dzieciaki mają wirusowe gardła ( na szczęscie na razie bez antybiotyku),a ja niestety na antybiotyku wylądowałam.

podobno rotawirus, tylko że bez biegunki. Ale zaczynał się cokolwiek dziwnie, bólem brzuszka po lewej stronie tak z boku i problemu z siusianiem póżniej dopiero tempka a w nocy już silne wymioty i wysoka temperatura w badaniu moczu aceton, leukocyty i białko, od kilku godzin nie zwraca ale tak na wszelki wypadek przepisała mu zastrzyk na powstrzymanie wymiotów jeśli znowu wystąpią - wtedy mam lecieć do przechodni i muu zapodać.
Podawałyście może lek o nazwie Metoclopramidum 0,5%- przeciwwymiotny

reklama
Loja ja biore metacroplamidum przy atakach ... u mnie On pomaga przy wymiotach, ale ja u dzieci nie mam pojecia
ZDRÓWECZKA!!!!

Do góry