reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Mada...jak Julka się czuje ???

Ika...może poprostu Marcel nadwyrężył jakieś ścięgna :confused: Nie znam się za bardzo -- tak czy owak warto sprawdzić :tak:

reklama
Iwonko u Dawidka nic takiego nie było, ale ja bedąc mala (jakbym teraz wielka byla :sorry:) tak miałam ... miałam tak opuchniete ze chodzic nie mogłam, lekarz stwierdzil ze to z przemeczenia :tak: ... myśle ze u Marcelka podobnie, ale z drugiej strony puchniecie nóg może miec rózne przyczyny wiec moze lepiej jak bys przeszla sie do lekarza w celu kontroli tylko, albo zadzwon i spytaj :tak:

Ika wydaje mi sie ze to spuchniecie to przez niefortunny skok,ale jak cie to nurtuje to moze przejdz sie do lekarza:tak:

Mada zdrowka dla ciebie i Juleczki:tak:

U mnie chorob ciag dalszy ,niestety bez antybiotyku sie nie obeszlo ,Kubie nic nie przechodzi no i niestety trzeba wlaczyc antybiotyk :-(zla jestem bo myslalam ze sobie poradzimy ,no i dowiedzialam sie ze to sa sprawy zatokowe:-(mam nadzieje ze syn nie odziedziczyl sklonnosci do chorowania na zatoki po tatusiu ,bo mą z ma ciagle problem z zatokami:-(

Buziaczki dla malych i duzych chorowitkow;-):-)

Ja mam katar i nieco mnie gardło boli nastomiast Julia spała ładnie ale miała niewielka goraczke wiec podałam jej w nocy panadol.Dzis od rana jest normalna czyli nie goraczkuje i jakby była zdrowa aczkolwiek rano pare razy odkaszlneła Na wszelki wypadek podaje syrop odkrztusny bo kaszel miała taki mokry.Zobaczymy co bedzie dalej.U nas pogoda brzydka wiec nie wychodimy.

Iza dostala antybityk, ma angine:-(zla jestem sama na siebie chyba niepotrzebnie bralam ja wczoraj na basen wiecej z tego problemow teraz niz kozysci:-(

Moniqo a czym sie objawiaja zatoki u dzieci ,bo jak bylam z malym u lekarza (mial bardzo mocny katar i dotego zielony)to stwierdzila ze to zatokowe,a on zazwyczaj jak ma katar to zielony ,mąż cierpi co jakis czas na zatoki i martiwe sie czy maly nie odziedziczyl tego po nim,chociaz niewiem czy to moze byc sprawa genetyczna:confused:

Ika i jak nozka Marcelka:confused:

Ika do konca nie wiem czym sie objawiaja, ale moge Ci napisac jak to wyglada u Dawidka :tak:
mocno zabity nos (ciagly) ... katar niby jest ale nie na zewnątrz ... a jak wychodzi to taka wlasnie ropa zółto-zielona przy czym strasznie smierdzi mu z buzi :baffled: .. zaropiale oczka i lekko zaczerwienione uszka w srodku (mini stan zapalny) - ropa siedzaca w srodku nie ma jak sie wydostac nosem wiec wylazi innymi otworami :sorry2:;-)

ale na szczescie to nie zatoki tym razem ... szczescie/nieszczescie ... bo ropne zapalenie gardla z mozliwoscia zmiany na angine
poki co Dawidek dostal półantybiotyk i inne leki typu oftaquix, deflegmin ... jesli do niedzieli goraczki nie spadna w poniedzialek podajemy augumentin :-(

w chwili obecnej w Dawidka wstapil diabel :sorry2: ... goraczka spadla i sie rządzi :sorry2:

Moniqo pomylilas mnie z Iką:-D:-D:-D
no wlasnie przy tym katarze mial lekki stan zapalny ucha i jak te gluciska zaczely schodzic to satan zapalny znikąl:tak:

Zdrowka dla Dawidka:tak:mam nadzieje ze obedzie sie bez antybiotyku:tak:

reklama
Do góry