reklama
Mada80
Fanka BB :)
Julia juz dobrze ale to wirus,bo puszcza baki smierdzaceA ja od wczoraj wymioty i biegunka.Dzis rano zwymiotowałam ostatni raz i od tego czasu spokoj ale jestem bardzo słaba:-(i Plecy mnie boal.A wieczorem to miałam takie dreszcze ze sie cała trzesłam.Oby jutro było lepiej.
ewa28z
U nas cala rodzinka zaatakowana przez rotawirusa,juz prawie po wszystkim tylko męża jeszcze meczy,a na domiar zlego Kube zaatakowal mega katar,i ma lekkie zapalenie ucha,dostal eurespal i psikadla do nosa ,oraz syrop prawoslazowy,A Izie doszlo zapalenie pecherza,niewiem z czego zawsze jak wychodzi ma zalozone rajstopki,:-(tak wiec walczymy z chorobskami:-(
ika07
padziernikowa mama 06
Ewa szybkiej wygranej z choróbskami
Mada duuuzo odpoczywaj nabieraj siły,rotawirus bardzo osłabia;-)pamietam jak zaliczyłam w tamtym roku z ni przygodę własnie w marcu.
Marzec to jest mc kiedy najczęsciej chorujemy,zauwazyłyscie??Organizm po zimie zmęczony ot co
Mada duuuzo odpoczywaj nabieraj siły,rotawirus bardzo osłabia;-)pamietam jak zaliczyłam w tamtym roku z ni przygodę własnie w marcu.
Marzec to jest mc kiedy najczęsciej chorujemy,zauwazyłyscie??Organizm po zimie zmęczony ot co
Mada80
Ika nie spojrzałas na dateRotawirus juz dawno poszedł w zapomnienie
Ewa duzo zdrowka dla całej rodziny
Ewa duzo zdrowka dla całej rodziny
Mada80
Ja skonczyłam-ja zaczynam:-(Julia dzis kaszel i goraczka.Po południu zaczał sie malutki katar.Usnela połtorej godziny wczesniej niz zwykleciekawe jaknoc bedzie wygladac.
Mnie tez gardło boli i nieco mi zimno:-(
Mnie tez gardło boli i nieco mi zimno:-(
ika07
padziernikowa mama 06
Mada wybacz gapiegardełko boli łyknij cos koniecznie
U nas też mały katarek najpierw ja przeziebiona potem Marcel a na końcu niania.
W sobote mielismy dziwny przypadek z Marcelem,zaraz opisze o prosze Was o informacje zwrotne czy Wam juz tak sie zdarzyło.
Przechodze do opisu klinicznego,Marcel skoczył z kanapy na nóżki kanape mamy nie wysoką,skakał wielokrotnie tym razem z impetem.po 2 godzinach płakał i stawy w okolicach kostki mu spuchły w zasadzie była juz noc zastanawialiśmy czy jechac na pogotowie z tym.Dałam mu czopek przeciwbólowy i przeciwazapalny jednoczesnie i więcej już się nie przebudzał wszystko zeszło do rana i normalnie sie zachowywał przez cały dzień biegał i nie reagował na dotyk bólem.
Czy iśc do lekarza ???
U nas też mały katarek najpierw ja przeziebiona potem Marcel a na końcu niania.
W sobote mielismy dziwny przypadek z Marcelem,zaraz opisze o prosze Was o informacje zwrotne czy Wam juz tak sie zdarzyło.
Przechodze do opisu klinicznego,Marcel skoczył z kanapy na nóżki kanape mamy nie wysoką,skakał wielokrotnie tym razem z impetem.po 2 godzinach płakał i stawy w okolicach kostki mu spuchły w zasadzie była juz noc zastanawialiśmy czy jechac na pogotowie z tym.Dałam mu czopek przeciwbólowy i przeciwazapalny jednoczesnie i więcej już się nie przebudzał wszystko zeszło do rana i normalnie sie zachowywał przez cały dzień biegał i nie reagował na dotyk bólem.
Czy iśc do lekarza ???
reklama
Podziel się: