reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Katka oj... Biedna Hania:-( Ale moze w koncu zastrzyki wykoncza te cholerne bakterie odpowiedzialne za angine.
A Ciebie mocno przytulam:happy: Jak spiewa Kazik "los sie musi odmienic"

Julia w nocy wymiotowała i wystraszyłam sie,ze to jelitowka znow..W dzien było dobrze,tylko jesc nie chciała.Pod wieczor zjadła ze smakiem jogurt i przyjeło sie.Na noc wypiła mleko,ciekawe jak noc przespi.Mam nadzieje,ze juz bedzie dobrze.Moze jej cos zaszkodziło wczoraj?Nie mam pojecia:confused:

Iwonka skonczyło sie na tej jednej nocy z niedzieli na poniedziałek.W niedziele wieczorem Julia jadła gume mamba i moze nie rozpusciła sie dobrze a ona ja połkneła?Nie mam pojecia,bo nic tekiego nie jadła czym by sie mogła zatruc.Jedyne co mi przychodzi do głowy to ze sie ta guma przykleiła albo co gorsze wypadła i przykleił sie jakis włos a ona to połkneła:confused:Mniejsza z tym,najwazniejsze,ze juz wszystko ok:tak:

reklama
Do góry