reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Zdrowiejcie wszystkie choruszki małe i duże!!!!

u nas dziś znów rano był stan podgorączkowy, więc wezwałam pediatrę. Niestety Gosia złapała jakiś wirus. Na szczęście na razie bez antybiotyku, ale trochę tego przepisanego ma. Jeszcze gardło dosyć czerwone:no: i katar nadal się utrzymuje + ogólne rozbicie takie, rozdażnienie, nadal idą zęby (niestety 3 piątki nadal się nie przebiły choć dziąsła już jak wulkan przed erupcją:crazy:. Jedyny plus, że Gosiaczek dość zahartowany jest i na razie nie mamy antybiotyku. Oby jej maly organizm szybko poradził sobie z choróbskiem i niech te chol**ne zęby wreszcie wyjdą.

kurde a ja nie wiem co z tymi moimi piknymi jest,nie ma tragedii,ale sie ciagnie i ciagnie...
Zuzka budzi sie codziennie z katarkiem<ale tlumacze sobie,ze to w zimie,gdy sa chlodne ranki normalne>,wysmarka nos,poleca zielone smarki i w ciagu dnia oki,slychac,ze ma zapchany nos tylko,ale nic z tego nie wynika;za to co wieczor ma chrype...gardlo ja nie boli,ale pokasluje,wezly ma powiekszone...
Hania - caly zcas od ostaniej choroby ma mokry kaszel,od dzisiaj czuc jej dziwnie z buzki i nie wiem czy gardelko ja nie bierze....coz tu robic z nimi?<a teraz wlasnie slysze jak Hanai ajszle juz kaszlem mieszanym....>
Ile mam w nie ladowac te syropki,hasco septy i inne bzdety,,:confused:

Katka - niech ci pikne szybko wyzdorwieja!

aha - i chcialam ci podziekowac za napisanie o kroplekach Biogaia. Ninka ma zaparcia od zawsze i juz nie mialam pomyslu, co z tym zrobic. od jakiegos miesiaca daje jej te kropelki i jest o niebo lepiej - sama wola, ze chce kupe, nie ma przymuszania i robi co 2-3 dni (wczesniej potrafila nawet tydzien nie robić). Dziękuję i polecam :tak:

Katus kochana ojej ... biedactwa Wy moje ... a powiedz mi kochana jakie leki bierzecie?? i czy Wy mieliscie jakies badania w kierunku zatok - wiem moze sie powtarzam, ale dowiedzialam sie ze u malych dzieci bardzo czesto pojawia sie zapalenie zatok, który powoduje ciagly katar (niby znikajacy, ale nadal jednak jest, glęboko osadzony), a z tego co piszesz to u Dawidka bylo identycznie
Zdroweczka dla Was !!!

U Nas w porzadku Dawidek dostal w kocu Rhinocort (wczesniej nie mógł bo mu oczka ropialy) i kataru juz niet :tak: ... ale za to ja cos dziwnie swiszczaca jestem i mówie jakbym mutacje przechodzila :sorry2:

Loja a jak u Was, jak Mateuszek??

u nas święta do bani Mati cały czas z temp. pokładał się pokątach, na dodatek języczek czarny - brak apetytu grzybica pełna parą:no: wczoraj w nocy wzywalismy lekarza bo z Matim nie było zaciekawie - zaczął się dziwnie zachowywać :-(już nam dosłownie ręce opadają :no:na dodatek u brata też choróbsko na odmianę jelitówka więc nawet na chwilkę nie mogliśmy się spotkać

reklama
Loja
Tulam Was...zdrowiejcie
A o jelitowce to tez slyszalam..znowu się zaczela :(((((
Niby przymrozilo ale syfy sie rozprzestrzeniają:crazy:
Zdrowia dla Wszystkich maluchow

Do góry