reklama
elisabeth
Październik '06 i '09
Loju współczuję... ucałuj Matiego od ciotki...
A wiecie co było/jest mojemu Kubie? od czego ta dwudniowa gorączka? Wczoraj ustąpiła, ale wokół całych usteczek wywaliła mu opryszczka w takim wydaniu jeszcze jej nie widziałam... smaruje mu maścią i dziś już ma strupki, także szybko się goi... bidak, już go dopadło... mam tylko nadzieję, że to koniec chorowania!!!
A wiecie co było/jest mojemu Kubie? od czego ta dwudniowa gorączka? Wczoraj ustąpiła, ale wokół całych usteczek wywaliła mu opryszczka w takim wydaniu jeszcze jej nie widziałam... smaruje mu maścią i dziś już ma strupki, także szybko się goi... bidak, już go dopadło... mam tylko nadzieję, że to koniec chorowania!!!
Katka
Użyszkodnik ;)
Loja - biedulek z Matiego,Ciebie.... mam andzije,ze Nowy Rok bedzie dla WAS laskawszy..
dla chorobek zdrowka...
dla chorobek zdrowka...
ewa28z
Fanka BB :)
Loja zdrowka dla naszego Matiego
Czarodziejka
Fanka BB :)
Loju bardzo Wam wspolczujemy i maluszkowi ktore cierpi.
Trzymamy za Was kciuki zeby Mati szybko sie wykurowal
Buziam
Trzymamy za Was kciuki zeby Mati szybko sie wykurowal
Buziam
loju przytulam!Ojej Loju znowu grzybica Biedny Mati:-( Mam nadzieje, ze leki szybko zadzialaja i nie rozwinie sie tak, jak ostatnio.
Buziaczki dla wszystkich chorowitkow! Szybkiego powrotu do zdrowia!
monika3
Mama Amelki i Filipka
Loja :----(
Nam choróbsko tez nie odpuściło :-( Z soboty na niedzielę Amelka wymiotowała do 3 w nocy....strasznie ją wymęczyło bo już nie miała czym wymiotować...myślałam że to od kaszlu ale okazało sie że wirus jelitówki ją dopadł...w niedzielę dołączyła biegunka...pojechaliśmy na pogotowie, dostaliśmy leki i zalecenie ścisłej diety i wczoraj było już dużo lepiej....
Dziś za to męczy moją mamę
ZDROWIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM !!!
Nam choróbsko tez nie odpuściło :-( Z soboty na niedzielę Amelka wymiotowała do 3 w nocy....strasznie ją wymęczyło bo już nie miała czym wymiotować...myślałam że to od kaszlu ale okazało sie że wirus jelitówki ją dopadł...w niedzielę dołączyła biegunka...pojechaliśmy na pogotowie, dostaliśmy leki i zalecenie ścisłej diety i wczoraj było już dużo lepiej....
Dziś za to męczy moją mamę
ZDROWIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM !!!
reklama
Dzięki kochane cioteczki Mati wycałowany
nie pisałam bo mieliśmy awarię netu dopiero znowu sie podłączyliśmy. Matiemu niestety się pogorszyło :-(. Choróbsko zaatakowało pełną parą, wczoraj byliśmy znów u lekarza, biedulek się męczł całą noc wysoka temp + kaszel + mocny katar.
Dużo zdrówka dla maluszków.
nie pisałam bo mieliśmy awarię netu dopiero znowu sie podłączyliśmy. Matiemu niestety się pogorszyło :-(. Choróbsko zaatakowało pełną parą, wczoraj byliśmy znów u lekarza, biedulek się męczł całą noc wysoka temp + kaszel + mocny katar.
Dużo zdrówka dla maluszków.
Podziel się: