reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Loja współczuję to musi byc bardzo dla Was wszystkich meczące,Życzę aby ten ciąg chorób został przerwany.;-);-)

reklama
Loju współczuję... ucałuj Matiego od ciotki...

A wiecie co było/jest mojemu Kubie? od czego ta dwudniowa gorączka? Wczoraj ustąpiła, ale wokół całych usteczek wywaliła mu opryszczka:baffled: w takim wydaniu jeszcze jej nie widziałam... smaruje mu maścią i dziś już ma strupki, także szybko się goi... bidak, już go dopadło... mam tylko nadzieję, że to koniec chorowania!!!

Ojej Loju znowu grzybica:no: Biedny Mati:-( Mam nadzieje, ze leki szybko zadzialaja i nie rozwinie sie tak, jak ostatnio.

Buziaczki dla wszystkich chorowitkow! Szybkiego powrotu do zdrowia!:tak::happy:

Loja :-:)-:)-:)-(

Nam choróbsko tez nie odpuściło :-( Z soboty na niedzielę Amelka wymiotowała do 3 w nocy....strasznie ją wymęczyło bo już nie miała czym wymiotować...myślałam że to od kaszlu ale okazało sie że wirus jelitówki ją dopadł...w niedzielę dołączyła biegunka...pojechaliśmy na pogotowie, dostaliśmy leki i zalecenie ścisłej diety i wczoraj było już dużo lepiej....
Dziś za to męczy moją mamę :no:

ZDROWIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM !!!

reklama
Dzięki kochane cioteczki:tak: Mati wycałowany:tak:

nie pisałam bo mieliśmy awarię netu dopiero znowu sie podłączyliśmy. Matiemu niestety się pogorszyło :-(. Choróbsko zaatakowało pełną parą, wczoraj byliśmy znów u lekarza, biedulek się męczł całą noc wysoka temp + kaszel + mocny katar.
Dużo zdrówka dla maluszków.

Do góry