reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Julia jeszcze troszeczke ma kataru i pokasłuje ale juz duzo mniej.
Dziewczyny uwaga!Dzwoniła do mnie kumpela,wczoraj wrociła z coreczka ze szpitala po 6dniowym pobycie.Mała jest poł roku starsza od naszych.Jednego dnia miała katar a w nocy sie juz dusiła.Pojechali do szpitala i okazało sie ze wirusowe zapalenie płuc.Lekarz powiedział ze powinna była wezwac erke.Obesrwujcie dzieci i reagujcie szybko, u jej małej była obturacja.Co za wirus,tak szybko zapalenie płuc?

reklama
Monia wiem ze stodal jest na kaszel róznego pochodzenia ... i moga go brac dzieci ... ja wlasnie sie tez zastanawiam czy nie kupic dla Dawidka ... młody co jakis czas ma ataki kaszlu i czasami wydaje mi sie ze nie zlapie powietrza ... no i znowu zaczął gorączkować :-(

Ostatnia edycja:
Moniko Stodal to syrop homeopatyczny i jest dobry na poczatki kaszlu (jak mowila pediatra "nie zaszkodzi dac"). Na silny, mokry kaszel lepiej dac jakis mocniejszy, typowo wyksztusny, np. Mucosolvan (nie znam Flavamedu, o ktorym napisala Iwonka). Rozrzedza wydzieline i ulatwia odksztuszanie (jak w reklamie;-)) Tylko musisz pamietac, zeby nie dawac go przed snem.

Moniqo co tam sie znowu przypaletalo? Biedny Dawidek:-(

Duzo zdrowka i usciski dla wszystkich chorowitkow!!:tak:

Monia Moniqa oj wstrętne te choróbska, niech dadzą już spokój naszym maluszkom

A u nas już 2 dni było dobrze, a dziś od rana gorączka, skąd? Musiałam odwołać dzisiejszy bilans dwulatka... I najgorsze jest to, że ja tez mam dziś wizytę u gina na którą czekałam ponad 3 tygodnie i cholercia, nie wiem czy iść cz odpuścić... do Kuby przyjdzie sąsiadka, którą bardzo lubi i wiem, że się nim dobrze zajmie, ale... ach...

reklama
Moniko Stodal to syrop homeopatyczny i jest dobry na poczatki kaszlu (jak mowila pediatra "nie zaszkodzi dac"). Na silny, mokry kaszel lepiej dac jakis mocniejszy, typowo wyksztusny, np. Mucosolvan (nie znam Flavamedu, o ktorym napisala Iwonka). Rozrzedza wydzieline i ulatwia odksztuszanie (jak w reklamie;-)) Tylko musisz pamietac, zeby nie dawac go przed snem.
Flavamed ma podobne działanie do Mucosolvanu... obydwa powinno się dawać góra do godz. 17.00 później już nie wolno - tak mi lekarz powiedział.

Dawidku Kubusiu nie chorujcie skarbeczki!!!

Do góry