reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

MONIKA ja tez stosuje nasivin i pomaga. Zakraplam Kubie tez Tetrisal ( tj roztwor soli fizjologicznej) do oczyszczania i nawilzania,ale on uplynnia zalegajaco wydzieline wiec nie wiem czy przy takim plynym katarze to jest sens:baffled: Natomiast co do dziaselek to nie mam pojecia bo moj Kuba ani nawet Natalia nie mieli czegos takiego:eek: Zabki wychodzily bez zadnych problemow. Jej chyba ci wcale nie pomoglam:sorry2::-(

reklama
U nas tez katar i lekko zawalone gardelko.
My mamy gesty katarek -wiec Mucofluid.

Monika3 - na spanie polecam wysoko poduszke,masc majerankowa,dodatkoewo moje dziewczyny smaruje mascia Pulmex Baby <plecy,klatka piersiowa>.
Jezeli U Ciebie pogoda jest ladna <u nas cos sie zaczyna wreszcie polepszac> to przy katarku,jesli nie ma temp, polecam spacery na swiezym powietrzu.Wg moich doswiadczen to zawsze pomaga.
Przy przedluzajacym sie ostatnim katarze,na HAnie bardzo szybko podzialaly,krople homeopatyczne,Euphorbium.cena dosc duza,ok.25 i nie na wszytskich dzialaja.

A ja jestem po dzisiejszej wizyciez Hania u nefrologa.Tak jak przypuszczalam,zaraz z gabinetu wyslala nas na oddzial,celem cewnikowania malej.Jestesmy urlopowane,do jutra do 13.MAm do nich zadzwonic.Jesli bakterie sie potwierdza,zostajemy na oddziale.OBY NIE!!! Wolalbym,zeby maz nie bral wolnego znowu w pracy,dopiero chodzi tydzien po dlugiej przerwie,przez moje i Hani pobyty w szpitalach ostatnio.A ja jeszcze nadal nie wiele moge robic i ta reka na temblaku <jutro mam wizyte u neurologa>.A nie wyobrazam sobie zostawic Hani samej w szpitalu...
NORMALNIE JEST MI ZLE,CHOC MAM CALY CZAS JAKIES DOBRE PRZECZUCIE....OBY...OBY...OBY

Sorka,ze WAM przynudzam,ale nie chce rodziny to dodatkowo stresowac.Choc nic mi sie nie udalo ukryc przed mama dzisiaj,bo nawet do glupiego badania dzieciaka nie moge podniesc..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Te minium juz minelo od zabiegu,ale wiecie jak to jest,skacza wokol mnie i huchaja....

sorka,normlanie ryczec mi sie chce.........kiedy ta Hania wreszcie odetchnie od tych wszystkich lekarzy

Katka trzymam kciuki za Haneczkę no i Ciebie:-):-):-)Bądzcie zdrowe:-D:-D:-D
Nie martw się na zapas:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

KATKA wiem ze latwo powiedziec,ale nie martw sie bedzie dobrze:tak::tak: wielkie buziaczki dla Hanusi oby nie bylo tych bakterii:tak:. Bardzo ci wspolczuje tych ciaglych problemow zdrowotnych:no::-(

Katka Haniu...jesteście dzielne dziewczyny...modlę się za Was żebyście nie musiały zostawać w szpitalu...Przytulam Was mocno...

reklama
No dziewczeta,chyba jestescie swiete;-),Hania ma wyniki oki po cewnikowaniu,zostajemy w domku :-D:-D:-D:-D.
Ja po wizycie u neurologa jestem - i przez 10 dni zastrzyki+ leki,a potem fizykoterapia chyba bedzie.
Ale najwazniejsze ,ze Haniutek oki.Tak sie ciesze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry