Grzybica - wystarczy antybiotyk pobrac,jakas biegunka,gdy dostanie sie zaduoz kremu na odparzenia do srodka,nie wymyje sie go porzadnie i sprawa zalatwiona.Szybkiego wyzdrowienia
Ines - ja przemywam malej foke <my mamy taka nazwe>chusteczkami,potem woda gdy byla wieksza kupe.Jesli ujscie cewki moczowej jest zaczerwienione roztworem kory debu.Jesli zaczerwienienie jest mocne,tez sostuje od czasu do czasu CLOTRIMAZOL.
Ja mam stresa.
Bylam w srode u hematologa,nadal Hania musi brac zelazo <juz niedlugo bedzie rok jak je pije> imamy skierowanie na bardziej specjalistyczne badania krwi,poniewaz juz powinno sie wszystko wyrownac.Poziom hemoglobiny maw takim minmum do przyjecia,ale inne parametry nadal nie najlepiej.I albo taka bedzie uroda Hani albo cos jej dolega.Staram sie nie czytac wiecej na ten temat w necie bo oszaleje...a te badania dopiero w listopadze...
Do tego odebralam swiezy wynik z posiewu moczu.We wtorek kolejna wizyta u nefrologa.I niestety znowu sa paskudne bakterie.I modle sie tylko teraz,zeby nie wyslali mi jej do szpitala znowu.Bo jesli sie one potwierdza,to leczenie jest tylko antybiotykami dozylnymi.