reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

ja tylko na chwilkę , mamy częściowe wyniki nadal są bardzo złe:-:)-( najgorsze ze nie wiedzą do końca czym ten stan zapalny organizmu jest spowodowany działają częściowo w ciemno .
Dzięki za dobre słowa i otuchę to jest nam w tej chwili bardzo potrzebne. Jak coś więcej będe wiedzieć to dam znać
Pozdrawiam Jola

reklama
Loja i my jestesmy z Wami, bedzie dobrze bo musi byc dobrze!!!!

Co do napletka to moja lekarka/pediatra ktora jest starej daty, nalezy do "obozu lekarzy" ktorzy sa "za" odciaganiem systematycznym napletka. Obecnie Wiktorkowi wlasciwie schodzi juz caly napletek, wiec mamy ulatwiona pielegnacje;-)

loja - ja caly czas trzymam kciuki!

kajenka - mozesz zamiast tej szczepionki co do ktorej jest podejrzenie zaszczepic mala Engerix-em. moja wlasnie ta dostala

Loja ja też trzymam kciuki za ciebie i Mateuszka. Oby jak najszybciej wrócił do domku zdrowy. Życzę wam tego z całego serca.

LOJA nie matrw sie z dziećmi niestety tak juz jest ze chorują a te malutkie nie potrafia nawet powiedziec gdzie je boli..ze straszymi jest troszke lepiej.
Trzymaj sie my tez bedziemy myslec dobrze o Was:tak:

Loja,mam nadzieję ze już niedługo wszystko będzie dobrze.straszne jest to,że lekarze nie wiedzą co tak naprawdę Małemu dolega.i jaka jest tego przyczyna.nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz.trzymaj się mocno.a my będziemy trzymały kciuki aby Mateuszek szybciutko wyzdrowiał.

Kajenka jak jest możliwość to chyba wybrałabym Engerix, ale nie wiem czy nie musi być ta sama szczepionka którą podali za pierwszym razem-napewno warto się dowiedzieć jak sa takie numery z tą. A Gufi Twoja Ninka miała pierwszą dawkę Envax czy Engerix?

Zdrówka dla Mateuszka a Wy Jolu z mężem musicie byc dzielni bo zdenerwowanie zawsze udziela się maluszkowi - wierzę że i dla Was nadejdą słoneczne dni i Mateusz będzie zdrowy !!!!!!!!

Dziewczyny moja mała dostała gorączki 39,9 mierzonej w pupie. Podałam paracetamol ale jestem przerazona. Nie zauwazyłam zadnych innych objaww choroby poza lekkim rozdraznieniem i przyspieszonym oddechem. Apetyt Marika ma, wszystko inne normalnie wygląda. Aha, ostatnie dwie kupki były zielonkawe i takie jak by z odrobiną śluzu. Dzwoniłam do pediatry, kazała podawać paracetamol, picie i obserwowac... Na razie maleńkiej temperatura spadła po czopku bo jest dużo chłodniejsza, wolniej oddycha i śpi sobie spokojnie a ja wariuję :-( Cholera! czemu te maluszki muszą chorować!? :-( :-(

reklama
Ines - moze to tylko jednorazowy skok temperatury, moja Ninka jakies 3 tygodnie temu tez dostala w nocy goraczki 38,7 w pupci. Do rana przeszlo i potem bylo juz wszystko ok!

Do góry