reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
LOJA, KOCHANA TRZYMAMY KCIUKI!!! DUŻO SIŁY DLA CIEBIE I JESZCZE WIĘCEJ ZDRÓWKA DLA MATEUSZKA!!!

Loja bardzo mi przykro, że Wasze maleństwo musi się tyle nacierpiec :-( :-:)-(Biedne kochane serduszko... Przytulcie go od nas serdecznie. Niech te choróbska wyjdą mu na zdrowie. I trzymajcie się mocno i z całych sił bądźcie przy Mateuszku.
Swoją drogą to istnieje coś takiego jak bezobjawowe zapalenie płuc?? Czy to możliwe żeby osłuchowo dziecko przy tej chorobie było czyste?? Te objawy, które wymieniłaś kojarzą mi się z sepsą:confused::baffled::eek:

Loja trzymajcie się dzielnie ja trzymam kciuki żeby Mati szybko wrócił do domku zdrowiuteńki. Odzywaj się jak tylko będziesz mogła

loja dużo sił wam życze. Mati to dzielny i silny chłopczyk!
Boże ale mi was żal... niech to się dla was już pomyślnie skończy.

Bożesz Ty nasz-trzymamy kciuki za Mateuszka!!!!!!

dziewczyny ja jestem przerażona. w czwartek Kuba miał szczepienie na wzwB EUVAX B-tą szczepionką a w piątek została wycofana z obrotu przez inspektora farmaceutycznego (kilka jej serii) ze względu na jakieś działania niepożadane "włącznie ze śmiercią" które wystąpiły u osów którym ją podano w Wietnamie, a to zdaje się koreańska produkcja szczepionki!!! doniosła WHO!!! I wycofali ją do czasu "wyjaśnienia".
Jestem farmaceutką i wiem że to moze nic wielkiego ,często się wycofuje chwilowo jakieś partie leków, potem wracają na rynek, bo wszystko OK, ale jak dotyczy to mojego dziecka to mam zupełnie inne odczucia-trudno być spokojnym. A dziś sobota jutro niedziela i nie mam kontaktuz przychodnią-nie wiem jaką serię dostąał, a zresztą chyba itak to już nic nie zmieniło by. tak to jest z tymi szczepionkami k...m...:wściekła/y:człowiek chce dobrze dla dziecka a może być źle. Cała się trzęsę. Już nigdy spokojnie nie pójdę na szczepienie.

reklama
Do góry