reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

gufi chyba mamy podobne dzieciaki, z usypieniem mam to samo co ty.Drzemki do południa jeszcze ujdą ale popoludniu nie potrafie go uśpić. Pada mi na rękach, widzę, że śpiący, najedzony, kładę do łóżeczka i dramat... marudzi, obraca główkę, smok mu wypda.... (wszystko z zamkniętymi oczkami). Aż z braku sił biorę go na ręce i wtedy uśmiech! I już odechciewa mu się spadnia. Tak jakby mi się zdawało, że mu się chciało spać. :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
WITAJCIE KOCHANE
U NAS NIBY LEPEIJ..NIBY GORZEJ..:baffled:
Z JEDNEJ STRONY MACIEJ JUZ NIE GORĄCZKUJE ...MA WILCZY APETYT ALE.....WSADZILI NAS WCZORAJ DO DZIECI CHORYCH NA ZAPALENIE PŁUC (KTÓRE PODOBNO JUZ NIE ZARAŻAJĄ, BO SA JUŻ NA ANTYBIOTYKU JAKIŚ CZAS) NO ALE DZIŚ JUŻ MACIEJ MA ZACZERWIENIONE GARDLO I BARDZO BRZYDKO KASZLE!!!!!

JESTEM ZAŁAMANA CZUJĘ ZE MÓGŁ ZŁAPAĆ!!!!
W TAKIM UKŁADZIE TO NIE WIEM KIEDY WYJDZIEMY ZE SZPITALA..
MACIUŚ TEŻ JUŻ MA DOŚĆ, ZROBIL SIE MARUDNY I JEST NIE DOSPANY BO CIĄGLE KTOŚ SIE TŁUCZE W POKOJU JAK NIE PIELEGNIARKA O SALOWA!!!!!!
POZA TYM MOJ MĄŻ SIĘ PRZEZIĘBIŁ I BOJĘ SIĘ ZE BEDE MUSIALA BYĆ W SZPITALU 24H PRZY DZIECKU.....

NIE CHCE WAM SMĘCIĆ ALE CIĘŻKI CZAS NASTAŁ DLA NAS...

JUTRO ZNOWU MACIEJ MA BADANIA I ZNOWU BEDĄ GO KŁÓĆ.....JUŻ DZIŚ MI SKÓRA CIERPNIE JAK POMYSLE ZE BEDZIE BARDZO PŁAKAŁ!!!!:no: :-(

Czarodziejko bede sie modlic za Maciusia aby szybko wrocil do zdrowka i zebyscie wyszli juz na dobre ze wszystkich chorob ... buziam Cie mocno i dawaj znac co u Was

Gufi, Milkshake, Aninaaa- a próbowałyście usypiać maluchy w wózku? U mnie skutkuje:tak: ! Chyba, że nie trzymacie wózków w domku?

Czarodziejko trzymaj się cieplutko, wszystko będzie dobrze!

Czarodziejko - trudna sytuacja,bede myslec.Trzymajcie sie jakos

Gufi/Milkshake - nic mi nie mowcie o spaniu.Sa dni,gdy Hania spi w dzien godzine.Ona na spacerze w wozku spi gora 40 minut.Juz ide na proscizne ,usypiam ja przy cycu. I nic,Zasnie na 3 minuty i pobudka,i jest fresh.

JA jestem po pediatrze.Hania ma bakterie:Enterobacter aerogenes.Jest to jakas ropna bakteria,ktora powoduje to,ze zelazo sie zle wchlania.Mozliwe,ze stad te cigle spadki hemoglobiny u malej.ALe i tak mam isc do hematologa.Przez trzy tygodnie mala ma brac furaginum i wieksza dawke wit.C.Jak zwykle u tej pediatry wizyty sa szybkie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie zdazylam sie zapytac,skad o badziewie.Czy od tych niedoborow zelaza <bo takowe moga doprowadzic do zapalenia ukladu moczowego>,czy w szitalu ja zarazili czy to moje jakies zaniedbanie.To tyle.

Czarodziejka - strasznie wspolczuje Maciusiowi i Tobie. trzymam mocno kciuki!!!!!!!!

Katka - najwazniejsze, ze wiadomo, co Hani dolega i jak leczyc! teraz bedzie tylko lepiej

elisabeth - ja usypiam w lezaczku albo na fotelu bujanym, bo w mieszkaniu nie ma za bardzo miejsca na wozek i stoi na korytarzu

Czarodziejko,trzymamy kciuki za Maciusia i Ciebie.

Katka,mam nadzieje,że szybko pozbędziecie się tej bakterii i Hania wróci do zdrowia.

Elisabeth,wózek już wyniosłam na strych,bo Mała już go nie lubi.usypia w łóżeczku,ale musi być bardzo zmęczona,aby zasneła bez problemu.

reklama
Do góry