reklama
sloneczko121
Zaangażowana w BB
CZesc dziewczyny, ja urodzilam moja coreczke majac 34 lata. Jestem cudowna mama (tak mi mowia wszyscy, ktorzy mnie znaja), i za nic na swiecie nie zmienilabym tego na wczesniej czy pozniej. malo tego my dlaej staramy sie o rodzenstwo dla naszej coreczki. Tutaj nie wiek jest wazny ale to jak sie czujecie i jak Wasz organizm znosi trudy codziennego zycia. Bycie mama to cos wspanialego, niezaleznie od wieku. Moj pomimo swojego dojrzalego wieku czuje sie bardzo mlody duchem i cialem odkad urodzila sie nasza corcia. Pozdrawiam Was wszystkie :-)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
ja urodzilam maja 19 i pol i moj synek jest pianowanym dzieckiem,moglismy sie zdecydowac tak wczesnie bo juz wtedy mielismy stabilnosc finansowa i uwazam ze dojrzali tez jestesmy. moj synek jest zdrowy i szczesliwy
ja miałam niecałe 25 jak urodziłam i powiem szczerze że jakbym mogła to bym poczekała jakieś 2 lata... Kocham mojego synka najbardziej na świecie ale macierzyństwo spadło na mnie jak grom z jasnego nieba i chyba troche mnie przerosło na początku. Potwierdzam też to co napisały dziewczyny na początku że metryka nie jest ważna tylko dojrzałość emocjonalna
Bestyja :P
Administrator
Założyłam dla Was ankietę
reklama