reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze dziecko a wiek matki

Ile miałaś lat gdy urodziłaś pierwsze dziecko

• mniej niż 16

Głosów: 0 0,0%
  • 16 - 19

Głosów: 0 0,0%
  • 20 - 23

Głosów: 12 34,3%
  • 24 - 28

Głosów: 12 34,3%
  • 29 - 31

Głosów: 6 17,1%
  • 32 - 35

Głosów: 2 5,7%
  • 36 i wiecej

Głosów: 3 8,6%

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
CZesc dziewczyny, ja urodzilam moja coreczke majac 34 lata. Jestem cudowna mama (tak mi mowia wszyscy, ktorzy mnie znaja), i za nic na swiecie nie zmienilabym tego na wczesniej czy pozniej. malo tego my dlaej staramy sie o rodzenstwo dla naszej coreczki. Tutaj nie wiek jest wazny ale to jak sie czujecie i jak Wasz organizm znosi trudy codziennego zycia. Bycie mama to cos wspanialego, niezaleznie od wieku. Moj pomimo swojego dojrzalego wieku czuje sie bardzo mlody duchem i cialem odkad urodzila sie nasza corcia. Pozdrawiam Was wszystkie :-)

ja urodzilam maja 19 i pol i moj synek jest pianowanym dzieckiem,moglismy sie zdecydowac tak wczesnie bo juz wtedy mielismy stabilnosc finansowa i uwazam ze dojrzali tez jestesmy. moj synek jest zdrowy i szczesliwy

ja miałam niecałe 25 jak urodziłam i powiem szczerze że jakbym mogła to bym poczekała jakieś 2 lata... Kocham mojego synka najbardziej na świecie ale macierzyństwo spadło na mnie jak grom z jasnego nieba i chyba troche mnie przerosło na początku. Potwierdzam też to co napisały dziewczyny na początku że metryka nie jest ważna tylko dojrzałość emocjonalna

reklama
Ja urodzę jak będę miała prawie 27 lat - zabraknie kilku dni do urodzin :) Ale o dziecko staraliśmy się prawie 2 lata, bo chciałam je mieć wcześniej ale dopiero teraz się udało

Do góry