reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

paola - to Ci sie okazja trafila!!!! wozio fajny i wazne, ze jest taki jaki chcialas!

ja mam obrotowe kola i nie moge ich blokowac ale powiem szczerze, ze nigdy z tego powodu nie narzekalam - nie daly mi powodu :)

dobrze, ze jest taki wybor na rynku :):)

reklama
no to i ja się chwalę naszym wózeczkiem :-)
maż wczoraj z teściem odebrali, dziadek zapłacił, komplet kosztował 1839zł, do tego mąż sam już dokupił śpiworek i moskitierę więc wózek nas kosztował 100 zł zaliczka i 90zł za akcesoria :-)
dziadek się wykosztował, zapłacił nawet za fotelik chociaż nie miał. :-)
oto fotki:
wózek Jedo 4DS i fotelik Maxi Cosi Cabrio z adapterem do wózka :-)

dziś temat nr 1 jest zupełnie inny :-)
ale wrzucam fotki naszego wózia tak, jak obiecałam.
Do tego udało nam się kupić fotelik X-Lander X-car z adapterami za 170zł i odebraliśmy go już wczoraj od przesympatycznej rodzinki z Krakowa :-)
Bardzo się cieszę, bo już zaczynałam mieć dość tego allegro i godzin spędzonych na wertowaniu ofert i pisaniu maili :wściekła/y:
DSCN3540.jpgDSCN3544.jpgDSCN3551.jpg

paola, nulini, joasienka - gratulacje z udanych zakupów!!! Naprawdę bardzo fajne wózeczki, chociaż każdy inny :-)
paola - jak się nazywa ten model, bo oglądałam coś podobnego...?

oh, jakie bryki sie pojawily - mysle, ze bedziecie zadowolone!!:happy2:
jedo robia kilka domow ode mnie - jędroch to moj sasiad - u nas jest duzo tych wozkow i dziewczyny sa z nich bardzo zadowolone!!!!!!

reklama
Do góry