reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

dziś temat nr 1 jest zupełnie inny :-)
ale wrzucam fotki naszego wózia tak, jak obiecałam.
Do tego udało nam się kupić fotelik X-Lander X-car z adapterami za 170zł i odebraliśmy go już wczoraj od przesympatycznej rodzinki z Krakowa :-)
Bardzo się cieszę, bo już zaczynałam mieć dość tego allegro i godzin spędzonych na wertowaniu ofert i pisaniu maili :wściekła/y:
Zobacz załącznik 309979Zobacz załącznik 309980Zobacz załącznik 309981

paola, nulini, joasienka - gratulacje z udanych zakupów!!! Naprawdę bardzo fajne wózeczki, chociaż każdy inny :-)
paola - jak się nazywa ten model, bo oglądałam coś podobnego...?

Hej wózio nazywa sie TAKO EASY RIDER

reklama
W końcu i my zamówiliśmy wózek - Tako Warrior kolor minerals nr10.. płaciliśmy 1350 zł, a do odbioru dopiero w styczniu.. Od Nowego Roku ceny będą wyższe, bo podatek idzie w górę z 22 na 23%, ale foteliki z 7 na 23%, więc pewnie będzie różnica.. Polecam tym co jeszcze nie mają zdecydować się w tym roku

kolor jak tego jumpera Wózki TAKO Jumper X. Kolekcja Minerals - TAKO Jumper X Minerals 10 ("2 w 1"). Wózek wielofunkcyjny - TAKO

modlicha - ja mam identyczny kupiony :-)

Monciaa - wiem, tylko chyba kolor masz ciemniejszy, jak się nie mylę.. a masz go już w domku?

edit: znalazłam zdjęcia, które robiłaś - faktycznie identyczny - a myślałam, że masz granat zamiast szarego:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry