reklama
Malutka...
Fanka BB :)
Kotka ma super świecące oczy....może mysli ze to wózio dla niej i zaciesza:-)
A wozek super....tez mysleliśmy nad tym kolorem ale zrezygnowalismy ze wzgledu na ten zolty wklad,bo robaki bede sie do nie doczepiac ale kolorki bardzo fajne:-)
A powiedz mi czy raczka jest taka sztywna czy jak nia ruszasz to sie ugina...chodzi mi czy jak np bujasz wozkiem to ona jest na sztywno czy nie....nie wiem czy dobrze wytlumaczylam o oc mi chodzi....:-)
A wozek super....tez mysleliśmy nad tym kolorem ale zrezygnowalismy ze wzgledu na ten zolty wklad,bo robaki bede sie do nie doczepiac ale kolorki bardzo fajne:-)
A powiedz mi czy raczka jest taka sztywna czy jak nia ruszasz to sie ugina...chodzi mi czy jak np bujasz wozkiem to ona jest na sztywno czy nie....nie wiem czy dobrze wytlumaczylam o oc mi chodzi....:-)
Malutka...
Fanka BB :)
aniwar sztywna ta rączka jest choć nie bujałam mocna:-)
hmmm bo nasza tak lata jakby....tylko nie mamy jej ustawionej na najwyzszy pozim tylko nizej bo ja jestem niska i mi tak wygodniej, ale mimo to powinna byc sztywna....chyba musimy przejechac sie do tego sklepu...
a jak masz gondole na tych adapterach na stelazu wozka to mozesz nia bujać? czy jak sama gondola poruszysz to ona sama sie rusza czy z calym stelazem?
Bo u nas sama sie rusza i moim zdaniem tez tak nie powinno byc...
a jak masz gondole na tych adapterach na stelazu wozka to mozesz nia bujać? czy jak sama gondola poruszysz to ona sama sie rusza czy z calym stelazem?
Bo u nas sama sie rusza i moim zdaniem tez tak nie powinno byc...
C
claudia4you
Gość
Zobacz załącznik 312752Zobacz załącznik 312753Zobacz załącznik 312754
A oto pierwszy pojazd naszego skarba!
No to masz BABY ACTIV?
Ja też go mam , nie wiem czy nie ten sam, tylko, ze kolorki inne, torba też się troszkę różni...
ale myślę, że będę zadowolona
i no i na mój pech fotelik co będę mieć nie jest do kompletu
fajna bryka
reklama
Podziel się: