reklama
madzialena647
Fanka BB :)
Oj juz szukam na allegro ale te co mi sie podobaja sa za drogie:-) dzieki za porady dziewczyny:-)
madzialena mnie sie wydaje ze to Mikado Boston, porównajcie na All: Wózek MIKADO BOSTON 3w1 FOTELIK wys0zł GRATISY (1341732128) - Aukcje internetowe Allegro J też rozważałam zakup tego wózka i też używanego, nawet koleś w hurtownii go chwalił, ale zdecydowałam się w końcu na Espiro Atlantic też używany i udało mi się kupić za 335zł (używany tylko 7 m-cy). Jestem zadowolona, jest w bardzo dobrym stanie, zobaczymy jak będzie się sprawował.
hah ubawilas mnie ogladalam, ale ona tylko przetarla koło i sie przewróciłatonia ale nie wiem czy oglądasz serial Majka...w jednym odcinku Majka i Lilka (czy jak jej tam) miały problem z kołem jak szły po trawie...oby Tobie się to nie przytrafiło.... (taki żarcik)
madzialena647
Fanka BB :)
gogi8 to chyba rzeczywiscie ten wozeczek dzieki za link
ribi wózeczek super.....my tez coraz powazniej zastanawiamy sie własnie tez nad tym modelem mutsy...bo jednak jest lzejszy niz mutsy4rider i x-lander...i coraz bardziej sie sklaniamy na tego transportera...
To tak jak my mieliśmy....bo ja jak zaszłam w ciażę to mówiłam, że tylko i wyłącznie x-lander bo fajnie wyglądał i w ogóle dobry wózek i cenowo atrakcyjny ale pstanowiłam pochodzic i zobaczyc inne firmy i tak jak już mówiłam Mutsy transporter mnie zainteresował i wygrał szczególnie swoim małym gabarytem po złożeniu Szkoda, że kolorystyka jest taka smutna...
F
fogia
Gość
no właśnie, a ile waży ten mutsy transporter?ribi wózeczek super.....my tez coraz powazniej zastanawiamy sie własnie tez nad tym modelem mutsy...bo jednak jest lzejszy niz mutsy4rider i x-lander...i coraz bardziej sie sklaniamy na tego transportera...
no właśnie, a ile waży ten mutsy transporter?
próbuję znaleźć na stronie dokladne info ale jak dobrze pamiętam to stelaż ma ok 8 kg , gondola 4 kg, spacerówka 2 kg...
reklama
F
fogia
Gość
na stronie x-landera jest napisane, że xa z kołami waży 14 czyli prawie identycznie jak mutsy. Tylko z drugiej strony jak to ogólne 14 rozumieć stelaż +co? bo chyba nie sam stelaż ...........próbuję znaleźć na stronie dokladne info ale jak dobrze pamiętam to stelaż ma ok 8 kg , gondola 4 kg, spacerówka 2 kg...
Podziel się: