reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
Ważne , żeby wózek służył, żeby był wygodny dla matki i ojca - u nas jest duża różnica wzrostu, więc ważne aby rączka się obniżała

i aby się dobrze trzymał :-)

a reszta to tylko dodatek, dziecku no jest to obojętne , jak już któraś pisała.......

Ja jestem zadowolona póki co , oby mi się nim wygodnie "sterowało"

A mnie kwestia wózka coraz bardziej stresuje. Nie mam w ogóle pomysłu jaki wózek wybrać. Do tego poród coraz bliżej, a ja nawet nie mam jak się wybrać do sklepu, bo zima u nas straszna i zostałam uwięziona na wsi. Do auta nie mam dostępu, a autobusy jeżdżą jak chcą, więc aż strach się wybrać, bo nie wiadomo ile będzie się czekało na przystanku. Masakra:-(

A mnie kwestia wózka coraz bardziej stresuje. Nie mam w ogóle pomysłu jaki wózek wybrać. Do tego poród coraz bliżej, a ja nawet nie mam jak się wybrać do sklepu, bo zima u nas straszna i zostałam uwięziona na wsi. Do auta nie mam dostępu, a autobusy jeżdżą jak chcą, więc aż strach się wybrać, bo nie wiadomo ile będzie się czekało na przystanku. Masakra:-(
Biedna Ty jesteś. Ja też jestem uwięziona na zadupiu, ale mamy auto i mamy wygrane dzięki temu :)
Ale moja koleżanka, która właśnie urodziła to zanim ja jej zaproponowałam, aby ze mną jeździła do gina to rowerem 7 km w jedną stronę naparzała...

Ojej rowerem? Moja mama tak szalala na rowerze jak byla ze mna w ciazy:-)
kashyaa nie martw sie ja rowniez nie mam pojecia jaki wozek wybrac:) Mozliwe ze bede miala od siostry po jej coreczce a jak nie to tez czeka mnie latanie po sklepach, na wszelki wypadej siedze na allegro i w wolnej chwili ogladam fuuuryyyy:p

Wczoraj byliśmy z m. w sklepie oglądać wózki, bo ostatnie dni już spać nie mogłam, tylko myślałam jaki wybrać. No i jestem bardzo zadowolona. Ja chciałam pooglądać mutsy, x-landera i ewentualnie jakie są inne małe, ale E. wyczaił super wózek, a mianowicie TAKO WARRIOR (taki jak monciaa). Co prawda nie jest on mały, i raczej będzie trzeba ściągać kółka, żeby się zmieścił do bagażnika, ale wygląda super solidnie i co najważniejsze dla mojego m. buja się :p
Zdecydowaliśmy się już na zestaw z fotelikiem.
Kolor taki:
warrior_2010_gt_04_1970.jpg

catelin - ja nim pojeździłam po sklepie i to co mi się spodobało to własnie to że się buja, ale jest możliwość zablokowania tego :-) my też mamy zestaw z fotelikiem:-)

catelin - ja nim pojeździłam po sklepie i to co mi się spodobało to własnie to że się buja, ale jest możliwość zablokowania tego :-) my też mamy zestaw z fotelikiem:-)
Właśnie fajne to jest, bo dzięki temu łatwiej się go podnosi wjeżdżając na krawężnik :)
A powiedz mi, bo czytałam w opiniach, że gondolka nie jest od środka zbyt dobrze wykończona (jakieś rzepy wystają)... Ja nie zaglądałam do środka. Czy możesz powiedzieć czy zauważyłaś tam coś nie tak?

reklama
zaglądałam wszędzie i nic tam takiego nie zauwazyłam... mi wszystko pasowało i według mnie było ładnie wykończone. dodatkowo jest cos w rodzaju kombinezonku na fotelik - chroni przed zimnem:-) i jeszcze jest mini przewijak do gondoli - jakbyśmy miały potrzebę przewinięcia bobaska na dworze czy w domu ale właśnie w wózku. dużo elementów jest w tym wóziu. okaże się w praniu jak się sprawuje:-)

Do góry