reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
Ważne , żeby wózek służył, żeby był wygodny dla matki i ojca - u nas jest duża różnica wzrostu, więc ważne aby rączka się obniżała

i aby się dobrze trzymał :-)

a reszta to tylko dodatek, dziecku no jest to obojętne , jak już któraś pisała.......

Ja jestem zadowolona póki co , oby mi się nim wygodnie "sterowało"

A mnie kwestia wózka coraz bardziej stresuje. Nie mam w ogóle pomysłu jaki wózek wybrać. Do tego poród coraz bliżej, a ja nawet nie mam jak się wybrać do sklepu, bo zima u nas straszna i zostałam uwięziona na wsi. Do auta nie mam dostępu, a autobusy jeżdżą jak chcą, więc aż strach się wybrać, bo nie wiadomo ile będzie się czekało na przystanku. Masakra:-(

A mnie kwestia wózka coraz bardziej stresuje. Nie mam w ogóle pomysłu jaki wózek wybrać. Do tego poród coraz bliżej, a ja nawet nie mam jak się wybrać do sklepu, bo zima u nas straszna i zostałam uwięziona na wsi. Do auta nie mam dostępu, a autobusy jeżdżą jak chcą, więc aż strach się wybrać, bo nie wiadomo ile będzie się czekało na przystanku. Masakra:-(
Biedna Ty jesteś. Ja też jestem uwięziona na zadupiu, ale mamy auto i mamy wygrane dzięki temu :)
Ale moja koleżanka, która właśnie urodziła to zanim ja jej zaproponowałam, aby ze mną jeździła do gina to rowerem 7 km w jedną stronę naparzała...

Ojej rowerem? Moja mama tak szalala na rowerze jak byla ze mna w ciazy:-)
kashyaa nie martw sie ja rowniez nie mam pojecia jaki wozek wybrac:) Mozliwe ze bede miala od siostry po jej coreczce a jak nie to tez czeka mnie latanie po sklepach, na wszelki wypadej siedze na allegro i w wolnej chwili ogladam fuuuryyyy:p

Wczoraj byliśmy z m. w sklepie oglądać wózki, bo ostatnie dni już spać nie mogłam, tylko myślałam jaki wybrać. No i jestem bardzo zadowolona. Ja chciałam pooglądać mutsy, x-landera i ewentualnie jakie są inne małe, ale E. wyczaił super wózek, a mianowicie TAKO WARRIOR (taki jak monciaa). Co prawda nie jest on mały, i raczej będzie trzeba ściągać kółka, żeby się zmieścił do bagażnika, ale wygląda super solidnie i co najważniejsze dla mojego m. buja się :p
Zdecydowaliśmy się już na zestaw z fotelikiem.
Kolor taki:
warrior_2010_gt_04_1970.jpg

catelin - ja nim pojeździłam po sklepie i to co mi się spodobało to własnie to że się buja, ale jest możliwość zablokowania tego :-) my też mamy zestaw z fotelikiem:-)

catelin - ja nim pojeździłam po sklepie i to co mi się spodobało to własnie to że się buja, ale jest możliwość zablokowania tego :-) my też mamy zestaw z fotelikiem:-)
Właśnie fajne to jest, bo dzięki temu łatwiej się go podnosi wjeżdżając na krawężnik :)
A powiedz mi, bo czytałam w opiniach, że gondolka nie jest od środka zbyt dobrze wykończona (jakieś rzepy wystają)... Ja nie zaglądałam do środka. Czy możesz powiedzieć czy zauważyłaś tam coś nie tak?

reklama
zaglądałam wszędzie i nic tam takiego nie zauwazyłam... mi wszystko pasowało i według mnie było ładnie wykończone. dodatkowo jest cos w rodzaju kombinezonku na fotelik - chroni przed zimnem:-) i jeszcze jest mini przewijak do gondoli - jakbyśmy miały potrzebę przewinięcia bobaska na dworze czy w domu ale właśnie w wózku. dużo elementów jest w tym wóziu. okaże się w praniu jak się sprawuje:-)

Do góry