reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

Hejka znajoma wyslala mi dzisiaj zdjecie wózia ktore chce sprzedac narazie wersja spacerowa a gondolke ma mi przywiezc na dniach, tylko nie wiem co to za model, moze wy bardziej obeznane bedziecie wiedzialy:-), wydaje mi sie ze to Tako ale nie jestem pewna:-) chce za niego 500zl a kupila za 1300 wiec bylby to chyba udany zakup:-) PICT2962.jpg

reklama
Ribi subcio wózio!
madzialena- fajny ale zastanowcie sie jeszcze bo, któras z dziewczyn kupila w promocjo espiro nowy za podobną kwote!

Hejka znajoma wyslala mi dzisiaj zdjecie wózia ktore chce sprzedac narazie wersja spacerowa a gondolke ma mi przywiezc na dniach, tylko nie wiem co to za model, moze wy bardziej obeznane bedziecie wiedzialy:-), wydaje mi sie ze to Tako ale nie jestem pewna:-) chce za niego 500zl a kupila za 1300 wiec bylby to chyba udany zakup:-)Zobacz załącznik 306385

wg. mnie to tanio za wózeczek,mi tez się wydaje ze to TAKO

Ostatnia edycja:
madzialena Ja kupiłam wózek za 500zł nowy, taki jak w serialu MAJKA tyle że cały czarny. jest super, przesyłka trochę droga bo 99zł za pobraniem ale i tak warto bo w sklepie 1150zł. Zaraz poszukam link.

tonia ale nie wiem czy oglądasz serial Majka...w jednym odcinku Majka i Lilka (czy jak jej tam) miały problem z kołem jak szły po trawie...oby Tobie się to nie przytrafiło....:):):):) (taki żarcik)

O to tez tanio wozeczki kupilyscie:-) no mam jeszcze troszke czasu zeby sie zastanowic:-) ten sie fajnie buja i jednoczesnie jest solidny a u mnie rynek jest z kostki brukowej wiec na takie ,,tereny,, w sam raz:-) i sasiadka powiedziala ze corka opusci do 400:p

madzialena ja pochodzę z Bolesławca:) więc wiem jaki rynek u Was:) Ja na Twoim miejscu bym jeszcze poczekała z wózeczkiem i poszukala może na allegro albo w jakimś komisie....

Ribi nie strasz.
Mam nadzieję że będzie ok, wydaję się być solidny a kilka wózków już przetestowałam przy dwójce dzieci.
jedno jest pewne ja po trawie chodzić nie będę bo u nas w mieście ludziska po pieskach nie sprzątają i w parku miejskim bezpiecznie jest chodzić ale alejkami... u nas pod blokiem podobnie...

Ribi nie strasz.
Mam nadzieję że będzie ok, wydaję się być solidny a kilka wózków już przetestowałam przy dwójce dzieci.
jedno jest pewne ja po trawie chodzić nie będę bo u nas w mieście ludziska po pieskach nie sprzątają i w parku miejskim bezpiecznie jest chodzić ale alejkami... u nas pod blokiem podobnie...

Kochana to tak musiało być w scenariuszu :)nie przejmuj się....wózeczek napewno będzie się dobrze spisywał:)

reklama
tonia81 ten wozeczek co wyslalas linka to nie na nasze ulice hihi, z takim wozkiem musialabym dreptac powolutku :-)
ribi rzeczywiscie jeszcze poczekam i porozgladam sie, dzisiaj zobacze jak wyglada wozek z gondolą i wtedy pomysle:-) chlopakowi ten wozek sie podoba i mi tez wiec zobaczymy:) i dzieki za rady dziewczyny:):)
i dodam ze ten wozek byl uzywany tylko miesiac bo znajomej ciezko bylo go znosic samej z gory i kupila lzejszy bo ten to i tak byl prezent:)

Ostatnia edycja:
Do góry