reklama
C
claudia4you
Gość
Ja się trochę nawet cieszę, że mam ten od kuzynki...
Na nowy nie było by mnie stać...
czasem są na allegro zestawy wózków np ten Anmar promocja zestaw wózek+fotelik najtaniej !!! (1327151460) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest drogi
i jak bym musiała kupować, to albo używany z allegro albo coś w tym stylu właśnie
No ale jednak ten mój mi się bardziej podoba
Na nowy nie było by mnie stać...
czasem są na allegro zestawy wózków np ten Anmar promocja zestaw wózek+fotelik najtaniej !!! (1327151460) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest drogi
i jak bym musiała kupować, to albo używany z allegro albo coś w tym stylu właśnie
No ale jednak ten mój mi się bardziej podoba
joasienka1
Fanka BB :)
ktoś pytał o używany fotelik: bezpieczeństwo jest dla mnie najważniejsze i nie brałam nawet pod uwagę kupna używanego fotelika, niestety na rynku jest dużo fotelików powypadkowych, inna sprawa gdybym miała od kogoś.
co do linka, który podała claudia4you, jedna rzecz, że takie wózki mi się nie podobają, a druga-nie brałam pod uwagę opcji kupna fotelika bez atestów, nietestowanego itp.
braliśmy pod uwagę tylko fotelik Maxi Cosi :-)
wiadomo, że każdy robi tak jak uważa i na co go stać, my mielismy na wózek odłożone, cena zaporowa ze wszystkim to 2tyś, wyszło, że teść kupi wózek więc będzie taniej i przeznaczymy pieniążki może na szczepionki :-)
jeszcze jedno-my planujemy w krótkim czasie drugie dziecko i dlatego też kupiliśmy porządny wózek i fotelik żeby od razu było dla kolejnego dziecka :-)
wszystkim gratuluję udanych zakupów
co do linka, który podała claudia4you, jedna rzecz, że takie wózki mi się nie podobają, a druga-nie brałam pod uwagę opcji kupna fotelika bez atestów, nietestowanego itp.
braliśmy pod uwagę tylko fotelik Maxi Cosi :-)
wiadomo, że każdy robi tak jak uważa i na co go stać, my mielismy na wózek odłożone, cena zaporowa ze wszystkim to 2tyś, wyszło, że teść kupi wózek więc będzie taniej i przeznaczymy pieniążki może na szczepionki :-)
jeszcze jedno-my planujemy w krótkim czasie drugie dziecko i dlatego też kupiliśmy porządny wózek i fotelik żeby od razu było dla kolejnego dziecka :-)
wszystkim gratuluję udanych zakupów
My też zakupiliśmy nowy wózek z mysla o 2 dziecku. A co do fotelika, też mamy Maxi cosi, ale używany. Fakt na pewno zdarzają sie powypadkowe, ale te foteliki sa na pewno rzadziej używane niz dla dzieci starszych i doszliśmy do wniosku, że kupimy używany. A kolejny na pewno nowy. Kazdy ma swoje zdanie na ten temat i oczywiście w miare możliwości kpuje, to na co go stac.
My też zakupiliśmy nowy wózek z mysla o 2 dziecku. A co do fotelika, też mamy Maxi cosi, ale używany. Fakt na pewno zdarzają sie powypadkowe, ale te foteliki sa na pewno rzadziej używane niz dla dzieci starszych i doszliśmy do wniosku, że kupimy używany. A kolejny na pewno nowy. Kazdy ma swoje zdanie na ten temat i oczywiście w miare możliwości kpuje, to na co go stac.
Też jestem zdania, że każdy kupuje to na co go stać. Ale bezpieczeństwo jest najwazniejsze.
joasienka1
ja napisałam, że każdy kupuje na co go stać :-)
pewnie trafić można różnie z tymi używkami, my zdecydowaliśmy że co jak co ale fotelik to nowy :-)
pewnie trafić można różnie z tymi używkami, my zdecydowaliśmy że co jak co ale fotelik to nowy :-)
ja napisałam, że każdy kupuje na co go stać :-)
... pewnie że każdy kupuje to na co go stać ;-) ... my bardzo długo czekaliśmy i się staraliśmy o dziecko i mieliśmy zgromadzone oszczędności, dzięki czemu mogliśmy sobie pozwolić na błogie szaleństwo ;-) a poza tym też jestem zdania, że najważniejsze jest bezpieczeństwo i jeśli kogoś stać to weźmie to pod uwagę, też zdecydowaliśmy że jak fotelik to tylko maxi cosi, a że przy okazji podobał nam się wózek maxi cosi mura 4 to kopiliśmy cały zestaw i też z myślą o drugim dziecku ;-)
... każda z nas na pewno chciałaby zapewnić swemu dziecku maksymalne bezpieczeństwo ... tylko niestety za bezpieczeństwo trzeba nieraz dużo zapłacić
iwi10
Dokładnie każdy kupuje na co go stać ja też uważam że bezpieczeństwo najważniejsze i o foteliku też myślałam od razu o nowym, a co do wózka to z początku też chciałam kupić używany, ale podostawałam parę rzeczy których nie muszę kupić i stwierdziłam że na dzień dzisiejszy jestem w stanie kupić nowy. Ja osobiście nie planuje drugiego dziecka, ale syn niech sobie już jeździ fajną furą która mamie się podoba.
Co sadzicie o firmie Tako mam na oku wózek warrior z tako? Ale nie znam sie za bardzo wiec czeka na opinie
Sama miałam wózek Tako Voyager przy pierwszym dziecku. Był mega ciezki, wiec wyprawa z IV pietra bez windy była na granicy możliwości. Dobrze się prowadził po nierównościach, ale poki nie było krawężników. W jedną stronę było w miarę oki, ale po przełożeniu rączki - bardzo sprężynował . To moje wrażenia z firmą Tako.
A w załączeniu link z 2 opiniami, może pomogą w decyzji...
Tako warrior - opinie o Tako warrior
Pozdrawiam
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
https://www.babyboom.pl/forum/members/claudia4you-61576.htmlclaudia4you, nie martw się, nie tylko dla Ciebie ceny niektórych wózków są powalające... My zdecydowaliśmy się na http://allegro.pl/wozek-neo-fotelik-pompowane-kola-i-3-gratisy-i1330444593.html, do tego dokupimy gondolę i odpada nam przesyłka, bo sami po niego pojedziemy. Wydaje mi się, że jak za taką cenę, to wyposażenie całkiem niezłe.https://www.babyboom.pl/forum/members/claudia4you-61576.html
Podziel się: