reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
Nie obraźcie się na mnie ale ceny wózków , które pokazujecie są dla mnie kosmiczne - oby Wam dobrze służyły

Nie obraźcie się na mnie ale ceny wózków , które pokazujecie są dla mnie kosmiczne - oby Wam dobrze służyły

Claudia ja kupiłam tanio wózek 499zł na allegro plus 179zł za fotelik do niego a w sklepach te włózki kosztują jeszcze raz tyle więc mi się udało...zobaczymy jak będzie się eksploatował.

Claudia- niestety sa takie ceny!!!! a zadna z nas widze ze nie szaleje z wozkiem za 4tys(a sa takie) czy zwykla spacerowka-parasolka maclarena za 2-3tys. moja mama np. jak jej pow ile kosztuje nowy mutsy zlapala sie za glowe bo nie wiedziala ze niektóre wozki sa takie drogie! no ale niestety XXI wiek!

moim zdaniem nie ważne czy mamy nowy wózek czy uzywany, czy kupiliśmy czy dostaliśmy, wazne by był i byśmy miały w czym dzieci wozić...bo dzieciom to obojetne czy mają wózek za 2tyś czy po dwójce starszego kuzynostwa...

Ja wózka też jeszcze nie mam zamierzam kupić na razie fotelik do samochodu,a wózio prawdopodobnie przyniosą mi koleżanki w odwietki.Będę kupować wózek na rynku,wcześniej oglądałam,to bodobał mi się taki za ok.800zl.Najwyżej jak będzie taka potrzeba,to się dołożę do składki,he,he.Ale jeszcze zamierzam przejechać się do komisu zobaczyć,tylko,że przy okazji,bo tak to trochę nie chce mi się specjalnie jechać.

20101201135.jpg

dziś mi dowiezli wózeczek :)do tego spacerówka i fotelik do samochodu wszystko w tym samym kolorze

ticker.php

My zdecydowaliśmy się jednak na tego x- landera.

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik X-CAR - gwarancja 2 lata! - niepowtarzalna PROMOCJA!

Kolor czerwony. Ale zamówiliśmy tylko sama spacerówkę, chcemy kupić do niego używaną gondolę, mam nadzieję, że są uniwersalne i będzie pasować.

A co do ceny, niestety wózki nie sa tanie, ale i tak starliśmy się zmieść w cenie do 1200 zł. Używane podobnie wychodzą, może 200 zł taniej . Ale fakt, to są jedne z tańszych wózków, bo jak oglądaliśmy w sklepach, to średnio wózki stoją po 1500 wzwyż.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry